Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
18-a van, még nincs 17-i frissítés, gondolom lesz – visszadátumozva!!!
1
T
Törté-Net
2005. március 18. 00:57
Nem ismerem Gizit, az sem tudom, hogy Gizi-e valójában, azt sem, hogy tényleg nő-e, de nem is érdekel. Tőlem Bill Gates nevében is írhat bárki, csak az számít amit ír. Alig hiszem, hogy védtem volna Gizit, mindkettőtökre rászóltam, hogy abba lehet hagyni a vitát, bárki folytatja, törlöm.
1
Steve
2005. március 18. 00:26
Szerkesztő úr! Neked valakid ez a gizi? Mert nagyon véded. De ha vissza követed a fórum szövegeít, én nem szóltam hozzá, de ő viszont kikezdett velem! Ezt persze te sem veszed észre! Ugye, szerkesztő (úr)?! Van neked igazság érzeted? Ja, vagy ő éppen a te oldalodon van, és akkor már nem is számít az igazság! A kesztyűt meg nem én dobálom! De ha elém dobják, akkor visszaadom a gazdájának! Mert nem vagyok nyúl, és nem futamodok meg, bárki is dobja azt a kesztyűt!
1
T
Törté-Net
2005. március 17. 23:58
gizi, Steve, ezt a vitát itt be kéne fejezni, a többi ilyen személyeskedés törölve lesz.
Steve, hol ugattalak én le? Szerintem pont elég helyet hagytam, hogy megpróbálj érvelni, sőt, ilyen "érveknek" túl sokat is. És valóban, értelmes ember nem veszi fel a farka méretére történő célzásokat. Sőt, nem is célozgat vele a főszerkesztő úréra sem. A helyesírásra vonatkozó észrevétele Gizinek meg teljesen megállja a helyét.
1
gizi
2005. március 17. 23:35
Steve:
1. tudod van egy mondás... aki nem csinálja az dumál róla :) gy.k. te dumálsz róla
2. értelmes felnőtt FÉRFI nem veszi fel a kesztyűt, ha a méretéről van szó... gy.k. te felvetted
3. nem nevezném magam írónak ilyen helyesírással amivel te rendelkezel gy.k. mivel itt csak az írásod látszik abból következtetnek arra milyen is a valóságban az ember
4. nem szégyen az, hogy arra vágysz hogy egy ló hátulról megrakjon téged gy.k. nem kell rám kivetítened a szerepedet
5. ha picit is tartod magad embernek a továbbiakban nem szólsz hozzám gy.k. ha igen, akkor egy primitív suttyó paraszt vagy :)
1
Steve
2005. március 17. 22:18
Még egy megjegyzést engedj meg nekem t. szerkesztő (úr), de most a Gizi bunkó stílusában! Mert nem kell elfelejteni azt, hogy a szócsavarásban bizonyítottan meg álom a helyem! És amilyen az adj isten, olyan a fogadj isten!
Tehát, engem leugattál a vita során folyamatosan, aminek eredménye ez az egész vitasorozat! De ezt a hülye tyúkot, akinek a lába közt egy ásónyom nagyságú nyiladék van, őt persze hagyod, hogy ugasson!? Igen rólad van szó gizi! :) Lehet, hogy amikor rajtam csüngtél, és nem bírtalak levakarni róla, akkor tapasztaltad azt, hogy mekkora van nekem? Vagy már a szerkesztő (úr)-én csüngsz! Nem mondom, lehet hogy az övé finomabb, mint az enyém! De legalább ne árultál volna el engem te gizi! És, lehet hogy rólad is indítok egy jó kis animál sorozatot! Mert már el is képzeltelek a részletekben! :)
1
T
Törté-Net
2005. március 17. 22:04
Személyiségi okok miatt nem lehet kiírni. Ha valaki vissza akarja nyomozni, hát nyomozza, a legtöbb statisztikai oldal is kijelzi őket. De mire megy vele? Állandóan változik. Több virust meg már nem lehet egy-egy Ip-re küldeni, mint amennyit már amúgyis megkap véletlenszerűen.
1
Steve
2005. március 17. 21:57
De akkor pofonegyszerűen le lehet nyomozni bárki IP-jét! Dehát akkor miért ez a hajcühő? Teljesen mindegy lenne ha kiírnád a teljes IP-t! Nem?
1
T
Törté-Net
2005. március 17. 21:23
Az IP-címek minden esetben különböznek az álatald felsorolt neveknél, ha megnézed, így nem igazán tudom miről beszélsz. Az hogy a kód az elején ugyanaz az csak annyit jelent, hogy az első szegmensük ugyanaz.
Azt meg, hogy a te gépeden miért nem jelenik meg a menü, nem tudom.
1
Steve
2005. március 17. 21:05
Akkor azt kérdezném, hogy a te kódod miért egyezik a Bartos Ferenc-ével, és a Netcop-éval, Az enyém pedig a Bratyó-éval? Csak így hirtelen ezen az oldalon? És miért nem látom azt a fenti modult ahol rákattintással eljutottam eddig a külömböző oldalakhoz? Például a keresés vagy a fórumba és stb.?
1
gizi
2005. március 17. 20:59
Steve: neked a farkad lehet akkora, mint egy pattanás, azok szoktak így ugrálni :)
1
T
Törté-Net
2005. március 17. 20:39
A TN-A42 az IP-m első szegmense kódolva, utána már az IP valós szegmensei vannak. Így van biztosítva, hogy ez a forma ne sértse a személyiségi jogokat, de mégis tökéletesen azonosítható legyen, ha 2 hozzászólásnak azonos a szerzője.
1
Steve
2005. március 17. 19:26
Kedves Törté-et! Egy gyors kérdésem lenne! Mit jelent mondjok a te IP-d előtt a TN-A42?
1
T
Törté-Net
2005. március 17. 18:45
Kezdjük a normális hangvételű, és ugyancsak normális tartalmú üzenetek megválaszolásával (mármint amelyikre válaszolni kell, de elötte egy aprócska bejelentés: A mai naptól a hozzászóló nevére mozgatva az egeret, megjelenik az IP-címe (pontosabban az első szegmens kódolva lett, hogy ne lehessen visszafejteni, így ne ütközzön a szeméyliségi jogokba), így nyomon követhető bárki számára, hogy melyikek azok a hozzászólások, amiket ugyanarról az IP-ről követtek el. Szóval Bartosferenc, Steve: Innentől kezdve immáron bárki számára látható, hogy azon állításaitok, amelyekkel engem másokkal (Hmmm, Gizi, stb.) össze akartok mosni, HAZUGSÁG. (Törvényi nevén rágalmazásnak is lehetne hívni). Valamint a vitaindító történetnél is világosan látszik, hogy azon IP-k, amiket ide bemásoltam a különböző nevekkel, teljesen valósak, megyeznek Steve IP-ivel, innetől kezdve ilyetn állítani, hogy "Én az vagyok, aki vagyok, és nem is akarok, más név mögött bujkálni!" háát, némileg húzós.
Szóval Amatőr: :) Először is, tisztázzuk, amit kell. Szóval pls küld el e-mailban, hogy melyik történetet küldted te, kb mikor és ha tudod, akkor, hogy milyen címről. Elviekben minden a tagsági részbe felkerült történet után kiküldésre kerülnek a tagságik, de hibák mindig előfordulhatnak, szóval ha tényleg igazad van, akkor jár a bocsánatkérésem, a jogos tagságid, és egy kárpótlás tagsági. Szóval pls írj egy emailt, remélem sikerül mindkettőnk megelégedésre lezárni az ügyet. :) Amúgy internetes törvények konkrétan még nem igazán vannak, de ami van azzal sem igazán lehet mit kezdeni, HACSAK nem forog anyagi haszonvesztés esete, akkor egész gyorsan halad az ügy. (Megjegyezném, akárcsak a való életbeli ügyek esetén. :( ) Az egyszeri 30 hozzáférés elküldését megtehetném, de semmi előnyöm nem lenne, jelenleg jogilag teljes biztos a pozicióm, azon 7 történet esetében, ezt nem adom fel. Ha meg nem kell neki elérés, hát leveszem 6 történetét, és ennyi.
1
T
Törté-Net
2005. március 17. 18:44
Steve: 7 tagsági kiment már, 7 történetért fizettem, azok nem kerülnek le. Szóval a következőket teheted: a.) a maradék 6 történetedet leveteted. b.) fenntmarad a 6 történet, jár értük továbbra is a 30napos tagsági/történet (sőt, ha továbbiakat is töltesz, azokért is ugyanúgy) c.) Nekilátsz pereskedni, ez esetben a pert elveszted, sőt ezesetben te is pert kapsz, egyrészt rágalmazásért (miszerint tőlem származnak a más néven fenntlévő idézetek) valamit a szolgáltatás megzavasáért. És ide egy idézet, a cyberbűnözőkre vonatkozó, egész EU-ban egységesen érvényes büntetőkódexszel rendelkezéseiről: "Aki feltöri, megváltoztatja, vagy törli egy számítógép adatbázisát, vagy pedig útját állja az adatáramlásnak, arra 2-5 éves börtönbüntetés vár. Az számít hackernek, aki jogtalanul hozzáférést hoz létre informatikai rendszerekhez. Ezen kívül a szolgáltatások megzavarása vagy vírusok terjesztése informatikai rendszerek jogtalan módosításának számít."
1
T
Törté-Net
2005. március 17. 18:43
Azt, hogy hol alapul becsapáson a történet feltöltése/beküldése, még mindig érdeklődve várom.
Mind a korlátozott IP-megmutatásával, mind a szavazás rendbetételéve az írók érdekeit védem. Azokét (akik jókora többségben vannak), akik a rendszer kijátszása nélkül vállalták a megmérettetést. Te ugyebár nem tartozol ezek közé, saját magad is vállaltad (mint azt Amatőr is megjegyezte).
És csak annyit, aki küld 1 történetet (vagy akár 13-at), az közelsem csak a saját irományait nézheti, hanem jelenleg több, mint 2700 történetet. Talán érzed a nagyságrendeket.
A történeteidet senki nem minősítette itt, ha jól láttam, szóval mint író, nem szólt rád senki semmi becsmérlőt, így alig hiszem, hogy bármiféle bocsánatkérésre jogot formálhatnál akárkitől. Ellenben a módszereid, a csalásaid miatt jogos a kritika, ezekkel buktad el azt a megbecsülést, amit íróként szerezhettél volna.
1
Steve
2005. március 17. 18:00
Amatőr! Első sorban köszönöm az elismerésedet! De nem sok időt adtál az örömre, mert azonnal belémdöfted a késed, és azt forgatgattad bennem, csak azért, hogy elvéreztess! Nem kérek a javaslatod szerinti könyöradományodból, sőt ha figyelmesen olvastad az előzményeket, és mintahogyan korábban említettem, még ki sem használtam az ingyenes belépők felét sem, és már nem is akarom kihasználni azokat! Nem kívánok kaméleon író lenni, csak azért, hogy egyes írók meg ne irigyeljék azt, hogy viszonylag sok írást küldtem be rövid idő alatt! Én az vagyok, aki vagyok, és nem is akarok, más név mögött bujkálni! Igen mi azt tudjuk ketten, (mert ebben a dologban, engem nem lehet megvezetni) hogy te ezt már javasoltad nekem, de én mégsem akarom, hogy így legyen! Már döntöttem, és a meglévő, és új sorozataim részeit, már nem fogom feltölteni erre a szerverre! Nem kívánok, ilyen Marci és Gizi féle pattanásos fenekűekkel, és pubertálókkal vitatkozni! Ugye a pálya széléről a legkönnyebb bekiabálni! De mivel a tisztelt szerkesztő (úr) is beleesett ebbe a hibába, és provokált rendesen, ezért döntöttem a távozás mellet! Végül, csak a hűséges olvasóimat sajnálom, mert őket is büntetem ezzel a döntéssel! De talán majd valamilyen formában kárpótolom őket! Ha másként nem, hát akkor e-mailban küldöm el nekik! Te Amatőr! Szerintem te sem vagy amatőr! De lenne egy kérdésem! Szerinted, miért ragaszkodik annyira a tisztelt szerkesztő (úr), hogy maradjon fent a történeteim? Baráti öleléssel; Steve
1
AMATÕR
2005. március 17. 10:57
Nos! Ha folytathatom akkor már csak azzal folytatnám, hogy ha Stevet ki kell fizetni erről az oldalról, mert... akkor én is küldenék SMS ezért, de csak akkor, ha folytatja a romboló folyamatát. Egy másik javaslat az, hogy a Törté-netnek nem kerül pénzébe akkor küldjön Stevnek vagy harminc ingyenes kódot ezzel a jutalék is le lenne tudva. Ja, de egyszerre küld a jelszavakat így is csak egy hónapi használhatók lennének.:) És már most kijelentem nem én vagyok sem a Törté-net, se a HMM se senki aki eddig ebbe a vitába belefolyt, én egy különálló egyén vagyok. Ezért ha valaki privátban akarna velem "egyeztetni" megteheti mert a mail címem hozzáférhető.... Köszönöm, hogy elolvasták a hozzászólásomat.
1
AMATŐR
2005. március 17. 10:47
Tisztelt Fórum! Amatőr íróként és az ilyen írások kedvelőjeként már régen fent vagyok ezen az oldalon. Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat és jókat mosolyogtam rajta és néztem a topplista alakulását is. Most úgy érzem bele kell szólnom ebbe a meddő vitába mi itt folyik és ezzel rombolja mind az oldal, mind STEVE megbecsülését. Az oldalnak békés megoldást kéne találni, hogy az olyan "nívós" írók, mint Steve tovább gyarapítsa a sokszor igen is színvonalas írásaival az oldalon lévő történeteket. Stevenek pedig örülnie kellene, hogy egy ilyen oldalon fent lehetnek az írásai. Gúnyos mosoly van az arcomon, hogy oldalt indít magának ahol lássuk be éves szinten talán száz olvasó lenne, bár azok mind Steve hódolói lennének és benyalnának neki ezerrel. A Törte-net szerkesztősége felé és voltak gúnyos mosolyaim, hisz volt és van is olyan írásom melyért nem kaptam ingyenes hozzáférést és bizony vásárolnom kellett, de miért hőbörögjek érte, miért fenyegetőzzek perrel, ez az internettes törvény egy kutya törvény az erőssebb kutya baszik elv és itt a Törté-net az erősebb hamár ÉN feltöltöttem az írásom. Lehet hosszú évek jogi vitájában erkölcsileg győztesként kerülhetne ki az író, de mind szellemileg, mind anyagilag leépülne addigra.:) Stevnek tanácsolnám, mint előttem már többen is tették különböző írásainál, hogy névcserével dolgozzon tovább és ne törekedjen a csúcsok csúcsára. Tudom milyen érzés ha az ember írását dicsérik, milyen felemelő a sok ezer írás közül a toppon lenni, DE nem minden áron. Hosszú hónapokon keresztül megfigyeltem, hogy az írásaid mindig a topp 10-20- ban szerepelnek és bizony a hozzászólások közül is csak a dicsőítők tetszenek, aki pedig jobbító szándékkal leírják a kritikát mind az ellenségeid. Egy másik megfigyelésem az volt, ha valamien oknál fogva a történet lecsúszott az másnap ismét toppos volt. Én is rájöttem a többszöri szavazás módszerére és kipróbáltam, hogyha 3X1-est nyomtam lecsúszott a történet, de másnap mégmagasabbra szárnyalt. Tudom ez lehet véletlen is.:) De sajnos már nem tudom hol Steve kijelentetted egy másik írót is TE tartottál fent a toppon, de rosszat mondott rólad és már neki is estél és a szemére hánytad ezt. Szóval STEVE a TE fantáziád olyan mérhetetlenül jó, olyan jól tudsz fogalmazni, hogy nincs szükséged ilyen manipulációkra. Én személy szerint sajnálnám ha távoznál, de ha tovább is csak a balhéra fordítod az energiád akkor inkább távozz erről az oldalról. Még folytatom...
1
Steve
2005. március 17. 08:21
Azért elgondolkodtató az, hogy a lap szerkesztője, akinek védeni kellene az íróinak az érdekeit, mert ugye ő ezeknek az íróknak munkájából dagassza a pénztárcáját, és a szerzőnek meg lök egy kis adományt, hogy egy hónapig ingyen nézheted a saját irományodat! (Ne akarja félre érteni senki, mert nem akarok osztalékot!) Csak egy kis megbecsülést, ha már ennyi időmet beleadtam abba, hogy az olvasóimat szórakoztassam. Nem akarok én dicshimnuszt, de azért visszautasítom azoknak a véleményét, akik engem elmebetegnek és sötét alaknak neveznek! Ráadásul ehhez a lap szerkesztője is asszisztál! Csoda, hogy ezek után nem kívánom itt fojtatni a megkezdett írásaimat! Bocsánatot kellene kérni mindazoknak, akik megsértettek engem. Csak azért hogy szememben ember tudjon maradni az illető! Mert ez az emberi tulajdonság különböztet meg bennünket az állatvilágtól! És elnézést kérek, hogy mertem szórakoztatni valakit is az írásaimmal!
Alig hiszem, hogy védtem volna Gizit, mindkettőtökre rászóltam, hogy abba lehet hagyni a vitát, bárki folytatja, törlöm.
Neked valakid ez a gizi?
Mert nagyon véded. De ha vissza követed a fórum szövegeít, én nem szóltam hozzá, de ő viszont kikezdett velem!
Ezt persze te sem veszed észre!
Ugye, szerkesztő (úr)?!
Van neked igazság érzeted?
Ja, vagy ő éppen a te oldalodon van, és akkor már nem is számít az igazság!
A kesztyűt meg nem én dobálom!
De ha elém dobják, akkor visszaadom a gazdájának!
Mert nem vagyok nyúl, és nem futamodok meg, bárki is dobja azt a kesztyűt!
Steve, hol ugattalak én le? Szerintem pont elég helyet hagytam, hogy megpróbálj érvelni, sőt, ilyen "érveknek" túl sokat is.
És valóban, értelmes ember nem veszi fel a farka méretére történő célzásokat. Sőt, nem is célozgat vele a főszerkesztő úréra sem.
A helyesírásra vonatkozó észrevétele Gizinek meg teljesen megállja a helyét.
1. tudod van egy mondás... aki nem csinálja az dumál róla :) gy.k. te dumálsz róla
2. értelmes felnőtt FÉRFI nem veszi fel a kesztyűt, ha a méretéről van szó... gy.k. te felvetted
3. nem nevezném magam írónak ilyen helyesírással amivel te rendelkezel
gy.k. mivel itt csak az írásod látszik abból következtetnek arra milyen is a valóságban az ember
4. nem szégyen az, hogy arra vágysz hogy egy ló hátulról megrakjon téged
gy.k. nem kell rám kivetítened a szerepedet
5. ha picit is tartod magad embernek a továbbiakban nem szólsz hozzám
gy.k. ha igen, akkor egy primitív suttyó paraszt vagy :)
Még egy megjegyzést engedj meg nekem t. szerkesztő (úr), de most a Gizi bunkó stílusában! Mert nem kell elfelejteni azt, hogy a szócsavarásban bizonyítottan meg álom a helyem! És amilyen az adj isten, olyan a fogadj isten!
Tehát, engem leugattál a vita során folyamatosan, aminek eredménye ez az egész vitasorozat!
De ezt a hülye tyúkot, akinek a lába közt egy ásónyom nagyságú nyiladék van, őt persze hagyod, hogy ugasson!? Igen rólad van szó gizi! :) Lehet, hogy amikor rajtam csüngtél, és nem bírtalak levakarni róla, akkor tapasztaltad azt, hogy mekkora van nekem?
Vagy már a szerkesztő (úr)-én csüngsz! Nem mondom, lehet hogy az övé finomabb, mint az enyém! De legalább ne árultál volna el engem te gizi! És, lehet hogy rólad is indítok egy jó kis animál sorozatot! Mert már el is képzeltelek a részletekben! :)
Azt meg, hogy a te gépeden miért nem jelenik meg a menü, nem tudom.
És miért nem látom azt a fenti modult ahol rákattintással eljutottam eddig a külömböző oldalakhoz? Például a keresés vagy a fórumba és stb.?
Egy gyors kérdésem lenne!
Mit jelent mondjok a te IP-d előtt a TN-A42?
A mai naptól a hozzászóló nevére mozgatva az egeret, megjelenik az IP-címe (pontosabban az első szegmens kódolva lett, hogy ne lehessen visszafejteni, így ne ütközzön a szeméyliségi jogokba), így nyomon követhető bárki számára, hogy melyikek azok a hozzászólások, amiket ugyanarról az IP-ről követtek el.
Szóval Bartosferenc, Steve: Innentől kezdve immáron bárki számára látható, hogy azon állításaitok, amelyekkel engem másokkal (Hmmm, Gizi, stb.) össze akartok mosni, HAZUGSÁG. (Törvényi nevén rágalmazásnak is lehetne hívni).
Valamint a vitaindító történetnél is világosan látszik, hogy azon IP-k, amiket ide bemásoltam a különböző nevekkel, teljesen valósak, megyeznek Steve IP-ivel, innetől kezdve ilyetn állítani, hogy "Én az vagyok, aki vagyok, és nem is akarok, más név mögött bujkálni!" háát, némileg húzós.
Szóval Amatőr: :)
Először is, tisztázzuk, amit kell. Szóval pls küld el e-mailban, hogy melyik történetet küldted te, kb mikor és ha tudod, akkor, hogy milyen címről. Elviekben minden a tagsági részbe felkerült történet után kiküldésre kerülnek a tagságik, de hibák mindig előfordulhatnak, szóval ha tényleg igazad van, akkor jár a bocsánatkérésem, a jogos tagságid, és egy kárpótlás tagsági. Szóval pls írj egy emailt, remélem sikerül mindkettőnk megelégedésre lezárni az ügyet. :)
Amúgy internetes törvények konkrétan még nem igazán vannak, de ami van azzal sem igazán lehet mit kezdeni, HACSAK nem forog anyagi haszonvesztés esete, akkor egész gyorsan halad az ügy. (Megjegyezném, akárcsak a való életbeli ügyek esetén. :( )
Az egyszeri 30 hozzáférés elküldését megtehetném, de semmi előnyöm nem lenne, jelenleg jogilag teljes biztos a pozicióm, azon 7 történet esetében, ezt nem adom fel. Ha meg nem kell neki elérés, hát leveszem 6 történetét, és ennyi.
7 tagsági kiment már, 7 történetért fizettem, azok nem kerülnek le.
Szóval a következőket teheted:
a.) a maradék 6 történetedet leveteted.
b.) fenntmarad a 6 történet, jár értük továbbra is a 30napos tagsági/történet (sőt, ha továbbiakat is töltesz, azokért is ugyanúgy)
c.) Nekilátsz pereskedni, ez esetben a pert elveszted, sőt ezesetben te is pert kapsz, egyrészt rágalmazásért (miszerint tőlem származnak a más néven fenntlévő idézetek) valamit a szolgáltatás megzavasáért.
És ide egy idézet, a cyberbűnözőkre vonatkozó, egész EU-ban egységesen érvényes büntetőkódexszel rendelkezéseiről:
"Aki feltöri, megváltoztatja, vagy törli egy számítógép adatbázisát, vagy pedig útját állja az adatáramlásnak, arra 2-5 éves börtönbüntetés vár. Az számít hackernek, aki jogtalanul hozzáférést hoz létre informatikai rendszerekhez. Ezen kívül a szolgáltatások megzavarása vagy vírusok terjesztése informatikai rendszerek jogtalan módosításának számít."
Mind a korlátozott IP-megmutatásával, mind a szavazás rendbetételéve az írók érdekeit védem. Azokét (akik jókora többségben vannak), akik a rendszer kijátszása nélkül vállalták a megmérettetést.
Te ugyebár nem tartozol ezek közé, saját magad is vállaltad (mint azt Amatőr is megjegyezte).
És csak annyit, aki küld 1 történetet (vagy akár 13-at), az közelsem csak a saját irományait nézheti, hanem jelenleg több, mint 2700 történetet. Talán érzed a nagyságrendeket.
A történeteidet senki nem minősítette itt, ha jól láttam, szóval mint író, nem szólt rád senki semmi becsmérlőt, így alig hiszem, hogy bármiféle bocsánatkérésre jogot formálhatnál akárkitől.
Ellenben a módszereid, a csalásaid miatt jogos a kritika, ezekkel buktad el azt a megbecsülést, amit íróként szerezhettél volna.
Első sorban köszönöm az elismerésedet! De nem sok időt adtál az örömre, mert azonnal belémdöfted a késed, és azt forgatgattad bennem, csak azért, hogy elvéreztess!
Nem kérek a javaslatod szerinti könyöradományodból, sőt ha figyelmesen olvastad az előzményeket, és mintahogyan korábban említettem, még ki sem használtam az ingyenes belépők felét sem, és már nem is akarom kihasználni azokat!
Nem kívánok kaméleon író lenni, csak azért, hogy egyes írók meg ne irigyeljék azt, hogy viszonylag sok írást küldtem be rövid idő alatt!
Én az vagyok, aki vagyok, és nem is akarok, más név mögött bujkálni!
Igen mi azt tudjuk ketten, (mert ebben a dologban, engem nem lehet megvezetni) hogy te ezt már javasoltad nekem, de én mégsem akarom, hogy így legyen!
Már döntöttem, és a meglévő, és új sorozataim részeit, már nem fogom feltölteni erre a szerverre! Nem kívánok, ilyen Marci és Gizi féle pattanásos fenekűekkel, és pubertálókkal vitatkozni! Ugye a pálya széléről a legkönnyebb bekiabálni!
De mivel a tisztelt szerkesztő (úr) is beleesett ebbe a hibába, és provokált rendesen, ezért döntöttem a távozás mellet! Végül, csak a hűséges olvasóimat sajnálom, mert őket is büntetem ezzel a döntéssel! De talán majd valamilyen formában kárpótolom őket! Ha másként nem, hát akkor e-mailban küldöm el nekik!
Te Amatőr!
Szerintem te sem vagy amatőr! De lenne egy kérdésem!
Szerinted, miért ragaszkodik annyira a tisztelt szerkesztő (úr), hogy maradjon fent a történeteim?
Baráti öleléssel; Steve
Egy másik javaslat az, hogy a Törté-netnek nem kerül pénzébe akkor küldjön Stevnek vagy harminc ingyenes kódot ezzel a jutalék is le lenne tudva. Ja, de egyszerre küld a jelszavakat így is csak egy hónapi használhatók lennének.:)
És már most kijelentem nem én vagyok sem a Törté-net, se a HMM se senki aki eddig ebbe a vitába belefolyt, én egy különálló egyén vagyok. Ezért ha valaki privátban akarna velem "egyeztetni" megteheti mert a mail címem hozzáférhető....
Köszönöm, hogy elolvasták a hozzászólásomat.
Amatőr íróként és az ilyen írások kedvelőjeként már régen fent vagyok ezen az oldalon. Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat és jókat mosolyogtam rajta és néztem a topplista alakulását is. Most úgy érzem bele kell szólnom ebbe a meddő vitába mi itt folyik és ezzel rombolja mind az oldal, mind STEVE megbecsülését. Az oldalnak békés megoldást kéne találni, hogy az olyan "nívós" írók, mint Steve tovább gyarapítsa a sokszor igen is színvonalas írásaival az oldalon lévő történeteket. Stevenek pedig örülnie kellene, hogy egy ilyen oldalon fent lehetnek az írásai. Gúnyos mosoly van az arcomon, hogy oldalt indít magának ahol lássuk be éves szinten talán száz olvasó lenne, bár azok mind Steve hódolói lennének és benyalnának neki ezerrel. A Törte-net szerkesztősége felé és voltak gúnyos mosolyaim, hisz volt és van is olyan írásom melyért nem kaptam ingyenes hozzáférést és bizony vásárolnom kellett, de miért hőbörögjek érte, miért fenyegetőzzek perrel, ez az internettes törvény egy kutya törvény az erőssebb kutya baszik elv és itt a Törté-net az erősebb hamár ÉN feltöltöttem az írásom. Lehet hosszú évek jogi vitájában erkölcsileg győztesként kerülhetne ki az író, de mind szellemileg, mind anyagilag leépülne addigra.:)
Stevnek tanácsolnám, mint előttem már többen is tették különböző írásainál, hogy névcserével dolgozzon tovább és ne törekedjen a csúcsok csúcsára. Tudom milyen érzés ha az ember írását dicsérik, milyen felemelő a sok ezer írás közül a toppon lenni, DE nem minden áron. Hosszú hónapokon keresztül megfigyeltem, hogy az írásaid mindig a topp 10-20- ban szerepelnek és bizony a hozzászólások közül is csak a dicsőítők tetszenek, aki pedig jobbító szándékkal leírják a kritikát mind az ellenségeid. Egy másik megfigyelésem az volt, ha valamien oknál fogva a történet lecsúszott az másnap ismét toppos volt. Én is rájöttem a többszöri szavazás módszerére és kipróbáltam, hogyha 3X1-est nyomtam lecsúszott a történet, de másnap mégmagasabbra szárnyalt. Tudom ez lehet véletlen is.:) De sajnos már nem tudom hol Steve kijelentetted egy másik írót is TE tartottál fent a toppon, de rosszat mondott rólad és már neki is estél és a szemére hánytad ezt. Szóval STEVE a TE fantáziád olyan mérhetetlenül jó, olyan jól tudsz fogalmazni, hogy nincs szükséged ilyen manipulációkra. Én személy szerint sajnálnám ha távoznál, de ha tovább is csak a balhéra fordítod az energiád akkor inkább távozz erről az oldalról. Még folytatom...
(Ne akarja félre érteni senki, mert nem akarok osztalékot!)
Csak egy kis megbecsülést, ha már ennyi időmet beleadtam abba, hogy az olvasóimat szórakoztassam. Nem akarok én dicshimnuszt, de azért visszautasítom azoknak a véleményét, akik engem elmebetegnek és sötét alaknak neveznek! Ráadásul ehhez a lap szerkesztője is asszisztál! Csoda, hogy ezek után nem kívánom itt fojtatni a megkezdett írásaimat!
Bocsánatot kellene kérni mindazoknak, akik megsértettek engem. Csak azért hogy szememben ember tudjon maradni az illető! Mert ez az emberi tulajdonság különböztet meg bennünket az állatvilágtól! És elnézést kérek, hogy mertem szórakoztatni valakit is az írásaimmal!
Üdvözletem, minden olvasómnak. Steve