Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
(...)Nem tudom hogy honnan szeded azt a 2 hónapot? De az biztos hogy az általam vásárolt jelszó, az 2005 10. hó 01.-én lett általad (általatok) postázva sms. Formájában! A mai napig a telefonomban van! Nem tudom hogy mikor szűnt meg élni, mert előzőleg néhány napig nem látogattam az oldalt. De az biztos, hogy 28.-án már nem működött! Ezt jeleztem is neked, amit te rendre kitöröltél! (....) De ha igaz amit mondasz, akkor még 1.-én estig még működni kéne!
Tehát e pillanatban is!
Ha pedig a múltat emlegeted, azt nagyon rosszul teszed, mert még a fele történeteimért járó tagságit sem fizetted még meg! Igaz, közben megszűnt létezni ez az oldal! Amiből adódóan ott is két hetem elszállt a kifizetett tagságimból. Amikor újraindultatok, ezt jeleztem neked, erre kipostáztál egy nem működő belépésit! Tehát a kész átverés sóban érzem magam, ha ide jövök! A lejáratási kísérletedről meg annyit, hogy inkább téged lehet szélhámossággal vádolni!
Baráti öleléssel; Steve
[Személyes adatok törölve!]
1
T
Törté-Net
2005. november 1. 02:38
Érdekes, hogy olyan hozzászólásokat törlünk állítólag ki, amiket te 2 hónap múlva fogsz írni, kedves Steve. Alig hiszem, hogy az ide elkövetett hozzászólásaid, valamint a kis mostani időcsúsz(tat)ásod után után bárki is komolyan venne téged. A tagságik lejártát pedig gép osztja ki. Amikor küldöd az sms-t, ahhoz képest 30 nappal későbbre éjfélre időzítve.
1
Kérdező
2005. október 31. 23:16
Már ötödszörre törölted ki a kérdésem, de újra kérdezem. Miért nyúlod le a pénzem? Ennyire éhenkórász vagy?
Kérdezõ ma, 17:48 Törte-net!!! 2005-12-31 Már negyedik alkalommal törölted ki a kérdésem, ahelyett hogy válaszolnál! De nem tágítok. Ha nem fogsz nyíltan válaszolni, akkor minden nap 30db. történethez is befogom rakni a hozzád intézett kérdésemet, a kitörölt előzményekkel együtt!!!!!!!
Kérdezõ 2005-12-30, 22:52 Nem azért a három-négy napért, de mindaddig amíg nem kapom meg a választ, folyton vissza fogom rakni a kérdésemet! Tehát amit te kitöröltél, én lementettem! (Csupán csak azért, hogy ne nézz hülyének!) Ez a következő;
Kérdező 2005-12-28, 12:39 Miért jár le 28 napra a fizetett jelszó?! Vagy ez is egy újabb stratégia a pénzem lenyúlására?
Kérdezõ 2005-12-28, 21:24 Miért törölted ki a ma 12:39 perces hozzászólásomat?
Talán nem akarsz az igazsággal szembenézni?
Válaszolj légy szíves!
Törté-Net 2005-09-23, 15:55 Átraktam a történetedet az ingyenesek közé, köszi a választ :)
lököttyúk 2005-09-23, 15:41 Bocs! :)
1
T
Törté-Net
2005. szeptember 23. 15:55
Átraktam a történetedet az ingyenesek közé, köszi a választ :)
1
lököttyúk
2005. szeptember 23. 15:41
Bocs! :)
1
lököttyúk
2005. szeptember 23. 15:37
:) Engem azért annyira nem zaklatott fel a dolog, mint kedves rollscroll barátomat, kuncognék egy kicsit: "mi van, ha egyáltalán nem akarja valaki itt látni, amit máshova írt?" Ebben az írásomban ami itt megjelent, persze van szex is, kábé 10 sor :) nem emlékszem, szóval cselekedj belátásod szerint vele. Remélem az a "sonoaster" vagy ki, küldött ide érdemesebbet is tőlem :) Jaj, ezt most ki fogod moderálni? Úgy sajnálom szegényt, még kénytelen lesz írni, ha nem megy a Melleslegről küldés.Nagyon rendes Tőled (etek), hogy megkerestél (tetek), nem kérek tagságit, köszi!
További jó munkát, olvasgatást, kinek mit!
1
TrcZol
2005. szeptember 14. 20:34
sziasztok!!! Nekem csak egy kérdésem lenne, miért van az, hogy lejárt a regisztrálásom?? elvileg 1 hónapos, de én max 3 hete küldtem el az sms-t, és érdekess modon most nem tudok belépni... alig van frissités, Valamit csinálhatnátok !!!
1
Bratyó
2005. augusztus 11. 18:17
Probléma az hogy nagyon sokat ismételsz.Fizetség fejében új történeteket szeretnénk olvasni,és nem azt irni már hogy olvastuk.
1
Lovecraft
2005. augusztus 10. 22:51
dante, kiváncsi vagyok meddig leszel elégedett. Picit viszaolvastam a fórumokba és egy picit furcsa módon majdnem minden második hónapban csak panaszok voltak, mert állitólag mindig fellépet valami hiba, számomra érthetetlen. Le merném fogadni hogy 2 hónapon belül megint próbléma lesz a frissitéssel, és a kedves szerkesztő úr majd megint kitalál valamit hogy akkor éppen miért késlekedik.
1
dante
2005. augusztus 9. 21:09
emberek!csoda történt! müködik a jelszó, amivel kapcsolatban 08.06.-án írtam.lehet hogy érdemes látogatni az oldalt? mindenesetre, úgy tűnik minden tuti, így egy ujabb elégedet ügyfél kipipálva. köszönöm.
1
Lovecraft
2005. augusztus 6. 13:14
Hát igen, úgí nézz kivalaki nagyon is szarik arra hogy az oldal normálisan müködjön. Nekem amikor megszünt az oldal 1 hónapra, még volt 2 vagy 3 nap tagságim. Nem igazán izgatott a dolog hogy újra kikérjem, inkább úgy voltam vele hogy megvárom hogyan fog müködni az oldal és akkor talán befizetek újra. De örömel vettem tudomásul hogy nem kell erre költenem a pénzemet, mert valaki nagyon jól el tudta bas*ni ezt a jó kis oldalt az elmúlt kis időben.
1
dante
2005. augusztus 6. 12:09
Sajnos úgy érzem, csalódtam ebbe az oldalba, mert úgy jártam mint, Szines.Hiába vásároltam meg SMS-ben a kódokat nem engedélyezi a belépést.A hibabejelentésre pedig, semmi reakció. Úgy érzem a leállás utáni újra indulás, elég szarul müködik.
1
toll
2005. augusztus 4. 11:42
Frissítés az ablakban
1
Ratyimatyi
2005. augusztus 3. 11:01
Nem látom a legújabb történeteket!!! Ja, hogy nincsenek is:)
1
Gond
2005. augusztus 1. 22:36
Ehez nincs hozzá fűzni valóm. Az kéne, hogy egyszer valaki jól feljelentse ezt az oldalt. Úgy kell neki. Törté-net, mi a francér nem vagy képes válaszolni? Nézted az oldalad az biztos, mer megint bebasztál egy firssítést az elmulasztott sok után! Ideje lenne válaszolnod!
1
Gond
2005. július 31. 00:31
Hello!
Amióta van ez az oldal, azóta olvasom lelkesen, de ami mostanában folyik az egyenesen botrányos. Az elején lelkesen vezetted ezt a weboldalt, látszott rajta hogy kedvből csinálod. Amikor fizetőssé vált, lehetett látni, kell neked a pénz, de ez természetes, ebből él mindenki. ez még mind nem is lenne gond, de ha fizetünk, ennek vannak bizonyos követelményei. Ha én fizetek, akkor azér nekem jár valami, és amit ígérsz, az is jár. Ha beigérsz egy frissítést, akkor azt illene betartani. Frissítéseket olyan rég láttam hogy az hihetetlen, néha néha felraksz 4-5 történetet teljesen rendszertelenül. Régen volt olyan hogy ajánlott történet, meg minden extra. Volt szavazás. Ezekkel mivan? Mér hanyagolod el azt a weboldalt ahol sok ember megfordul, és amire egykor még büszke voltál? Azt fogod elérni, hogy el fognak pártolni a felhasználók! Nem tudom mér jó ez így neked. Vagy ha enyire unod, mér nem adod át a lehetőséget valaki másnak?
Nagyon remélem, hogy ezt a kis szöveget amit most írtam neked elolvasod és válaszolsz is rá ide a fórumba, mer úgy érzem, ez nem csak rád és rám tartozik, hanem minden egyes előfizetőre!
1
Elégedetlenség
2005. június 3. 09:28
Már júni 3 van és még mindig sehol semmi... Elmentek a f*szomra....
1
gab70
2005. június 2. 12:02
Június 2-án nincsenek fent a május 30-i frissítések. Szerintem ez azért pofátlanság, hülyének nézni a fizető ügyfeleket.
1
gizi
2005. június 2. 03:57
nya megint nyafi-nyafi :))))
1
yale
2005. június 1. 22:36
Én is ezt papolom pár hónapja. De hát miért is változna? Hiszen emberek vagyunk... De ez engem nem vígasztal.
De az biztos hogy az általam vásárolt jelszó, az 2005 10. hó 01.-én lett általad (általatok) postázva sms. Formájában!
A mai napig a telefonomban van!
Nem tudom hogy mikor szűnt meg élni, mert előzőleg néhány napig nem látogattam az oldalt. De az biztos, hogy 28.-án már nem működött!
Ezt jeleztem is neked, amit te rendre kitöröltél! (....)
De ha igaz amit mondasz, akkor még 1.-én estig még működni kéne!
Tehát e pillanatban is!
Ha pedig a múltat emlegeted, azt nagyon rosszul teszed, mert még a fele történeteimért járó tagságit sem fizetted még meg!
Igaz, közben megszűnt létezni ez az oldal! Amiből adódóan ott is két hetem elszállt a kifizetett tagságimból. Amikor újraindultatok, ezt jeleztem neked, erre kipostáztál egy nem működő belépésit!
Tehát a kész átverés sóban érzem magam, ha ide jövök!
A lejáratási kísérletedről meg annyit, hogy inkább téged lehet szélhámossággal vádolni!
Baráti öleléssel; Steve
[Személyes adatok törölve!]
A tagságik lejártát pedig gép osztja ki. Amikor küldöd az sms-t, ahhoz képest 30 nappal későbbre éjfélre időzítve.
Miért nyúlod le a pénzem?
Ennyire éhenkórász vagy?
Kérdezõ
ma, 17:48
Törte-net!!!
2005-12-31
Már negyedik alkalommal törölted ki a kérdésem, ahelyett hogy válaszolnál!
De nem tágítok. Ha nem fogsz nyíltan válaszolni, akkor minden nap 30db. történethez is befogom rakni a hozzád intézett kérdésemet, a kitörölt előzményekkel együtt!!!!!!!
Kérdezõ
2005-12-30, 22:52
Nem azért a három-négy napért,
de mindaddig amíg nem kapom meg a választ, folyton vissza fogom rakni a kérdésemet!
Tehát amit te kitöröltél, én lementettem!
(Csupán csak azért, hogy ne nézz hülyének!)
Ez a következő;
Kérdező
2005-12-28, 12:39 Miért jár le 28 napra a fizetett jelszó?!
Vagy ez is egy újabb stratégia a pénzem lenyúlására?
Kérdezõ
2005-12-28, 21:24
Miért törölted ki a ma 12:39 perces hozzászólásomat?
Talán nem akarsz az igazsággal szembenézni?
Válaszolj légy szíves!
Törté-Net
2005-09-23, 15:55 Átraktam a történetedet az ingyenesek közé, köszi a választ :)
lököttyúk
2005-09-23, 15:41 Bocs! :)
További jó munkát, olvasgatást, kinek mit!
Nekem csak egy kérdésem lenne, miért van az, hogy lejárt a regisztrálásom?? elvileg 1 hónapos, de én max 3 hete küldtem el az sms-t, és érdekess modon most nem tudok belépni... alig van frissités, Valamit csinálhatnátok !!!
Ja, hogy nincsenek is:)
Törté-net, mi a francér nem vagy képes válaszolni? Nézted az oldalad az biztos, mer megint bebasztál egy firssítést az elmulasztott sok után! Ideje lenne válaszolnod!
Amióta van ez az oldal, azóta olvasom lelkesen, de ami mostanában folyik az egyenesen botrányos. Az elején lelkesen vezetted ezt a weboldalt, látszott rajta hogy kedvből csinálod. Amikor fizetőssé vált, lehetett látni, kell neked a pénz, de ez természetes, ebből él mindenki. ez még mind nem is lenne gond, de ha fizetünk, ennek vannak bizonyos követelményei. Ha én fizetek, akkor azér nekem jár valami, és amit ígérsz, az is jár. Ha beigérsz egy frissítést, akkor azt illene betartani. Frissítéseket olyan rég láttam hogy az hihetetlen, néha néha felraksz 4-5 történetet teljesen rendszertelenül. Régen volt olyan hogy ajánlott történet, meg minden extra. Volt szavazás. Ezekkel mivan? Mér hanyagolod el azt a weboldalt ahol sok ember megfordul, és amire egykor még büszke voltál? Azt fogod elérni, hogy el fognak pártolni a felhasználók! Nem tudom mér jó ez így neked. Vagy ha enyire unod, mér nem adod át a lehetőséget valaki másnak?
Nagyon remélem, hogy ezt a kis szöveget amit most írtam neked elolvasod és válaszolsz is rá ide a fórumba, mer úgy érzem, ez nem csak rád és rám tartozik, hanem minden egyes előfizetőre!