Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Hi! Látom megjelent az írásom, csak az a gondom, hogy nem tudom elolvasni, mivel nem kaptam meg érte a jelszavamat!!!! ???
1
Regi
2006. március 11. 09:11
Húúúúúúúúúúúúúú, bocsw, most olvastam el az e-mail-edet... Az előző hozzászólásomat tekintsd semmisnek!
1
Regi
2006. március 11. 09:07
Persze, ne is törődja beírásommal.
1
Regi
2006. március 5. 11:17
Helló! Ismét én vagyok. A sztori (A Tanár úr) felkerült, köszi, de hiányzik a vége!!!!!! Rosszul küldtem el? Elküldjem újra? Mindenki a végét hiányolja!
1
Regi
2006. február 15. 12:18
Köszi! :-)
1
T
Törté-Net
2006. február 15. 09:13
Szia Regi!
A történeteket nem tudom rögtön felpakolni, van egy rövidebb várólista. Viszont ettől függetlenül a tagságikat a történet várólista kerülésekor kiküldjük, hogy az írónak ne kelljen mondjuk várni 1 hónapot, mire hozzájut a tagságijához. Türelem, rövidesen kikerül az oldalra a te történeted is :)
Köszönettel: Törté-Net
1
Regi
2006. február 15. 07:22
Szia! Regina vagyok, a problémám az, hogy a belépő jelszavamat megkaptam, de a történetem nem jelent meg!
1
T
Törté-Net
2006. február 11. 23:46
Kijavítva a menü.
Hozzászólás akkor törlök, ha pl. duplázásra hívja fel a figyelmet, ebben az esetben a probléma megoldása után a 8már nemlétező) hibára való felhívást kitörlöm, lévén inaktuális. :) Ha esetleg mégis lenne duplán fenntlévő történet, jelezzétek, és kikerül a rendszerből. Köszönettel: Törté-Net
1
and
2006. február 9. 12:54
Ismét szólok, február van!
Ja és jól láttam, hogy az egyik történetnél törölted a hsz-met?
1
T
Törté-Net
2006. január 9. 03:27
and: Megtörtént, elnézést (ismét). :)
1
and
2006. január 3. 19:21
A dátum szerinti szűrés megint megállt novembernél, ez gáz, mert én onnan tájékozódom, és választom ki az elolvasandó történetet. Légyszi pótold.
1
T
Törté-Net
2005. november 3. 21:11
Kb. háromszor írtam, hogy mail-ben kérj jelszót, úgy van nyoma a rendszerben is. Szóval pls egy mailt írjál, és küldjük a tagságit.
Az oldal részéről béke van Veled i, és mindenkivel. Ez nem háború. Aki küld történtet, az mind kap tagságit. És akkor várhatóan téma lezárva. :)
1
Kérdezõ
2005. november 3. 16:57
Ha beírsz a fórumba, és azt azonnal kimásolod onnan akkor a dátum helyén az áll, hogy pl. „ma 16:22”. Ezért ebből csak akkor derülhet ki hogy mikor lett feltöltve, ha mondjuk a következő két napig nem törlöd ki. Mert még másnap is azt írja ki, hogy tegnap! Ebből meg ne derülhet ki a dátum. Ezért voltam kénytelen dátumot is beírni. De ezt én is hibásan írtam. Mert csak a saját példányomba szúrtam be, nem pedig úgy, hogy a feltöltéssel együtt menjen. Az-az ebben a formában „2005 11. 03.” Ráadásul 10 hó helyett 12-t irtam.
De nincs baj, ha te is úgy gondolod, hogy 7 db. kódot-ot kértem és kaptam eddig. Ezért akkor, ezúton kérném tőled a nyolcadikat a mellékelt e-mailra!
Azzal a megkurtított kóddal meg nem foglalkozok tovább!
Szerintem kössünk itt és most a nyilvánosság előtt békét! Én nyújtom jobb kezem egy kézfogásra! És ha te is ezt teszed, akkor küldök még további történeteket is neked, illetve a nagyközönségnek. Mert van itt még jó pár kész pikáns írás!
Üdv. Steve
1
T
Törté-Net
2005. november 2. 19:31
Érdekes vagy te, éppen az imént írtál arról, hogy eredetiben másoltad innen ki az állítólagos hozzászólásaidat, hogy archiváld őket. Aztán kiderül, hogy "bocsi, én írtam őket, nem innen másoltam".
Nem kerültem ki semmilyen kérdésedet sem, leírtam, hogy minden író megkapja a folytatólagos tagságikat, ahogy jelzi, hogy lejárt az elöző. Neked is mindet küldtük, ahányszor csak jelezted e-mailben, hogy lejárt az elöző. Az utóbbi időkben nem kértél, nem küldtünk, mi a probléma? A rendszer amúgy müködik, minden író megkapta eddig is az összes tagságiját, bizonyíték erre az aktív, több-történetes írók magas száma. És ezentúl is ugyanúgy megkapja mindenki, ahogy az írva vagyon.
Azt meg senki nem kérheti számon, hogy a Fórumból mik kerülnek törlésre. Van pár hozzászólás eddig ebben a témában is, nem is mind dicsérő (sőt), mégis itt vannak, tehát ami mégis ki van moderálva, annak oka van.
1
Kérdezõ
2005. november 2. 14:25
Na persze, értelemszerűen a 12. hót én gépeltem el. Annak 10. hónak kellene lennie! Ha ideges vagyok, akkor sokat hibázok.
De hát kikerülted a kérdéseimet! Arra vagyok kíváncsi, hogy az én történeteimért fizettél e mindegyikért? Tehát az általam beküldöttekért az-az 13db. sztoriért mennyi tagságit küldtél bizonyíthatóan részemre?
Vigyázz! A leírt szónak súlya van!
Na és hogy te nem töröltél ki egy beírást sem? Az elmúlt napokban, és azelőtt sem? Ezért, ennek értelmében én sem írtam ide ebbe a fórumba 2005 10. 28.-ától egy sort sem?
Kérlek, válaszolj!
1
T
Törté-Net
2005. november 2. 11:21
Úgy látom, itt egyedül te nem érted a 2 hónapot. nézd meg azokat a hoozzászólásaidat kérlek, amiket te másoltál be. 2005-12-28 ill. 31 között követted el őket itt, a te állításod szerint, amiket én kitöröltem. Sajnos december még igen távol van, úgyhogy kb. itt dőlt meg az egész hadova.
Minden tagsági részbe felkerült történetért kiküldtük eddig is a tagságikat rögtön, ahogy felkerült a történet (illetve az utóbbi 1 hónapban már rögtön akkor, amikor beérkezett, hogy ne kellen az írónak kivárnia míg a történet megjelenik.) Ha több története van az írónak és egyszerre töbet küld be, akkor minden tagsági alján ott van, hogy írjon ha lejárt, adjuk a következő történetért járó 30 napos elérést. (Értelemszerű, hogy ha 4 történetet küld be egyszerre, akkor nem 1 hónapig lesz 4 db tagságija, hanem 4 egymást követő hónapban lesz agságija.) Ha az író nem jelentkezik (elutazott, nincs netközelben, stb.), akkor nem küldjük feleslegesen a tagságit. Ahogy visszatér és e-mailben kéri őket, akkor folytatjuk a küldést.
3 napja nem kaptam tőled történetet.
Az oldal soha nem szűnt meg, csak volt egy 1 hónapos kihagyás szerverváltás miatt. Ha a kettő neked ugyanaz, akkor miért jársz egy megszűnt oldalra?
Minden személyes adatot törlök, a személyiségi jogokat sérti, ami törvényellenes.
A további érdemi hozzászólásaid reményében: Törté-Net.hu
1
Kérdezõ
2005. november 1. 22:51
Ja, most esett le, mi is az a két hónap amiről beszélsz! Ugyanis a kimásolt részben az alatta lévő beírások is hozzá lettek a feltöltés után másolva! Csupán csak azért, hogy eredetiben arhiváljam a dolgokat.
1
Kérdezõ
2005. november 1. 22:38
Te tényleg azt állítod, hogy minden beküldött írásomért fizettél?
És én nem irtam ide ebbe afórumba néhánynapja napont töbször is?
A három napal ezelőtt beküldött történetemet megkaptad?
Na és hogy soha sem szünt meg ez az oldal?
Ja és hogy te nem töröltél ki egy beírást sem? Az elmult napokban és azelőtt sem?
És ezek a beírások az elsőek két hónapja?
És én csak szándékosan kukacoskodom veled?
Miért moderáltad az előző beírásomból a becenevedet?
Az életemben sem voltam sohasem köcsög senkivel szemben, de neked sikerűl kihoznod belőllem az állatot!
1
T
Törté-Net
2005. november 1. 21:58
A 2 hónap a tegnapi dátum és a te bemásolt (állítólag innen kitörölt, ide írt) hozzászólásaid között van.
A rendszer szerint 10. hó 1.-én fél 1 elött küldted az sms-t, a lejárata pedig 10. 30.-a éjfél. A tagásgikat rögtönküldjük ki minden írónak, aki jelzi, hogy kéri, mert lejárt az előzője (perszem csak akinek 1-nél több története van fennt), eddig egy sem mnaradt ki.
Az oldal nem szűnt meg, a fogalomzavarjaidat kérünk, ne keverd bele. A nem müködő belépési kódról annyit, hogy ugyanazt a tagságit kapta mindenki, aki kérte. Innentől elég viccesen hangzik, hogy a tied nem müködött, miközben ugyanaz volt, mint a többi párszáz látogatóé, akié müködött.
A történeteket nem tudom rögtön felpakolni, van egy rövidebb várólista. Viszont ettől függetlenül a tagságikat a történet várólista kerülésekor kiküldjük, hogy az írónak ne kelljen mondjuk várni 1 hónapot, mire hozzájut a tagságijához.
Türelem, rövidesen kikerül az oldalra a te történeted is :)
Regina vagyok, a problémám az, hogy a belépő jelszavamat megkaptam, de a történetem nem jelent meg!
Hozzászólás akkor törlök, ha pl. duplázásra hívja fel a figyelmet, ebben az esetben a probléma megoldása után a 8már nemlétező) hibára való felhívást kitörlöm, lévén inaktuális. :)
Ha esetleg mégis lenne duplán fenntlévő történet, jelezzétek, és kikerül a rendszerből.
Ja és jól láttam, hogy az egyik történetnél törölted a hsz-met?
Légyszi pótold.
Az oldal részéről béke van Veled i, és mindenkivel.
Ez nem háború.
Aki küld történtet, az mind kap tagságit.
És akkor várhatóan téma lezárva. :)
Ezért ebből csak akkor derülhet ki hogy mikor lett feltöltve, ha mondjuk a következő két napig nem törlöd ki.
Mert még másnap is azt írja ki, hogy tegnap!
Ebből meg ne derülhet ki a dátum.
Ezért voltam kénytelen dátumot is beírni.
De ezt én is hibásan írtam. Mert csak a saját példányomba szúrtam be, nem pedig úgy, hogy a feltöltéssel együtt menjen. Az-az ebben a formában „2005 11. 03.”
Ráadásul 10 hó helyett 12-t irtam.
De nincs baj, ha te is úgy gondolod, hogy 7 db. kódot-ot kértem és kaptam eddig.
Ezért akkor, ezúton kérném tőled a nyolcadikat a mellékelt e-mailra!
Azzal a megkurtított kóddal meg nem foglalkozok tovább!
Szerintem kössünk itt és most a nyilvánosság előtt békét!
Én nyújtom jobb kezem egy kézfogásra!
És ha te is ezt teszed, akkor küldök még további történeteket is neked, illetve a nagyközönségnek. Mert van itt még jó pár kész pikáns írás!
Üdv. Steve
Nem kerültem ki semmilyen kérdésedet sem, leírtam, hogy minden író megkapja a folytatólagos tagságikat, ahogy jelzi, hogy lejárt az elöző.
Neked is mindet küldtük, ahányszor csak jelezted e-mailben, hogy lejárt az elöző. Az utóbbi időkben nem kértél, nem küldtünk, mi a probléma?
A rendszer amúgy müködik, minden író megkapta eddig is az összes tagságiját, bizonyíték erre az aktív, több-történetes írók magas száma. És ezentúl is ugyanúgy megkapja mindenki, ahogy az írva vagyon.
Azt meg senki nem kérheti számon, hogy a Fórumból mik kerülnek törlésre. Van pár hozzászólás eddig ebben a témában is, nem is mind dicsérő (sőt), mégis itt vannak, tehát ami mégis ki van moderálva, annak oka van.
Ha ideges vagyok, akkor sokat hibázok.
De hát kikerülted a kérdéseimet!
Arra vagyok kíváncsi, hogy az én történeteimért fizettél e mindegyikért?
Tehát az általam beküldöttekért az-az 13db. sztoriért mennyi tagságit küldtél bizonyíthatóan részemre?
Vigyázz! A leírt szónak súlya van!
Na és hogy te nem töröltél ki egy beírást sem?
Az elmúlt napokban, és azelőtt sem?
Ezért, ennek értelmében én sem írtam ide ebbe a fórumba 2005 10. 28.-ától egy sort sem?
Kérlek, válaszolj!
nézd meg azokat a hoozzászólásaidat kérlek, amiket te másoltál be. 2005-12-28 ill. 31 között követted el őket itt, a te állításod szerint, amiket én kitöröltem. Sajnos december még igen távol van, úgyhogy kb. itt dőlt meg az egész hadova.
Minden tagsági részbe felkerült történetért kiküldtük eddig is a tagságikat rögtön, ahogy felkerült a történet (illetve az utóbbi 1 hónapban már rögtön akkor, amikor beérkezett, hogy ne kellen az írónak kivárnia míg a történet megjelenik.)
Ha több története van az írónak és egyszerre töbet küld be, akkor minden tagsági alján ott van, hogy írjon ha lejárt, adjuk a következő történetért járó 30 napos elérést. (Értelemszerű, hogy ha 4 történetet küld be egyszerre, akkor nem 1 hónapig lesz 4 db tagságija, hanem 4 egymást követő hónapban lesz agságija.)
Ha az író nem jelentkezik (elutazott, nincs netközelben, stb.), akkor nem küldjük feleslegesen a tagságit. Ahogy visszatér és e-mailben kéri őket, akkor folytatjuk a küldést.
3 napja nem kaptam tőled történetet.
Az oldal soha nem szűnt meg, csak volt egy 1 hónapos kihagyás szerverváltás miatt. Ha a kettő neked ugyanaz, akkor miért jársz egy megszűnt oldalra?
Minden személyes adatot törlök, a személyiségi jogokat sérti, ami törvényellenes.
A további érdemi hozzászólásaid reményében: Törté-Net.hu
Ugyanis a kimásolt részben az alatta lévő beírások is hozzá lettek a feltöltés után másolva!
Csupán csak azért, hogy eredetiben arhiváljam a dolgokat.
És én nem irtam ide ebbe afórumba néhánynapja napont töbször is?
A három napal ezelőtt beküldött történetemet megkaptad?
Na és hogy soha sem szünt meg ez az oldal?
Ja és hogy te nem töröltél ki egy beírást sem? Az elmult napokban és azelőtt sem?
És ezek a beírások az elsőek két hónapja?
És én csak szándékosan kukacoskodom veled?
Miért moderáltad az előző beírásomból a becenevedet?
Az életemben sem voltam sohasem köcsög senkivel szemben, de neked sikerűl kihoznod belőllem az állatot!
A rendszer szerint 10. hó 1.-én fél 1 elött küldted az sms-t, a lejárata pedig 10. 30.-a éjfél.
A tagásgikat rögtönküldjük ki minden írónak, aki jelzi, hogy kéri, mert lejárt az előzője (perszem csak akinek 1-nél több története van fennt), eddig egy sem mnaradt ki.
Az oldal nem szűnt meg, a fogalomzavarjaidat kérünk, ne keverd bele.
A nem müködő belépési kódról annyit, hogy ugyanazt a tagságit kapta mindenki, aki kérte. Innentől elég viccesen hangzik, hogy a tied nem müködött, miközben ugyanaz volt, mint a többi párszáz látogatóé, akié müködött.
Üdvözlettel: Törté-Net.hu szerkesztőség
[Jelszó Törölve!]