Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Beléptünk, megnéztük, nekünk jó volt, a többi is jó. Írtunk e-mailt.
1
H.D.
2007. április 18. 13:08
Megpróbáltatok már belépni az én jelszavammal? ott mit adott ki a gép? Lehet hogy az én gépembe van a hiba? De akkor a régiek miért láthatóak?
1
H.D.
2007. április 18. 13:07
Megküldtem a mailt. Nézzétek meg
1
T
Törté-Net
2007. április 18. 11:26
H.D.: Megköszönnénk a képet, hátha segít.
1
H.D.
2007. április 18. 10:58
Jah és a régi történetek olvashatók
1
H.D.
2007. április 18. 10:57
Kitöltöttem az űrlapot. Nézzétek meg. Ha kell készítek róla egy képet és akkor azt elküldöm nektek.
1
T
Törté-Net
2007. április 18. 09:05
H.D.: Pontosan melyik történetnél fordul ez elő? Megkérhetnénk, hogy töltsd ki a hibabejelentés űrlapot, az talán segít behatárolni a hibát nekünk.
1
H.D.
2007. április 18. 07:46
Problémám a következő: Rákattintok az új történetekre és megjelenik az oldal de a történet az sehol. a kommentárok megvannak a szavazások megvannak de a többi sehol. Kérlek Nézzétek meg mi lehet a hiba oka. Köszönöm
1
T
Törté-Net
2007. április 17. 13:42
Jogos, amit mondasz az anonimitásról, valóban. Viszont az adatkezelési aggályod nem jogos. A bank (a nevét nem írhatjuk le, de aki eljut oda, az látni fogja. :)) kezeli az adatokat, az ő oldalán adod meg az adataidat, így azokat csak az rendszerük látja. Ahhoz hogy valaki kinyerje az adataidat a banktól, ahoz fel kell törni a rendszerét, akkor viszont teljesen mind1, hogy fizettél-e valaha vele, megszerezhetik az összes létező bankkártyaszámot. Tehát semmilyen plusz veszélyt nem jelent. És a bankszámlakivonaton sem jelenik meg semmi kompromitáló. :)
1
NeoPhone
2007. április 17. 12:20
Szia! Köszi a választ. Csak annyit tartok szükségesnek megjegyezni, hogy a NeoPhone-os kártyát a postán v. bárhol megvehetted "anonim", így egyáltalán nem volt adatkezelés és ezzel gond sem... Most személyhez kötés lehet, valamint banki adatok kerülhetnek ki, ami nem egészséges!!! Szóval jobb volt az a régi mód. :-(
1
T
Törté-Net
2007. április 16. 16:21
Igen, megszűnt a Neophone-os lehetőség, mivel az csak egy átmeneti lehetőség volt, a bankkártyás fizetést lehetővé téve. Most a bankkártyákkal közvetlenül lehet fizetni, Magyarország legnagyobb bankja által, így nincs szükség ilyen kerülő megoldásokra. (Arról nem is beszélve, hogy így csak a bank kezeli az adatokat, és az továbbítja a pénzt, így biztonságosabb is.) Akinek maradt a nyakán Neophone kártya, az írjon egy e-mailt, megpróbálunk rajta segíteni.
1
neophone forever
2007. április 13. 15:43
Sziasztok! Én is fontosnak tartom a neophon kártyát, mivel bankkártyát nem szívesen használnék. Ráadásul direkt a Törté-Net miatt vettem, most kidobhatom. Legalább előre jeleztétek volna.Üdv
1
NeoPhone
2007. április 11. 21:51
Sziasztok! Megszunt a neophone-os lehetoseg? Miert?
1
gytodi
2007. április 9. 02:02
Sziasztok! Az oldal tetszik, elöfizetésemmel sincs gond. A problémám a következö: a képregényeket nem tudom "elolvasni" - az elsö "kocka" után visszavált a képregény föoldalra... Korábban ilyen gond nem volt - lehetett "lapozgatni". Örülnék ha megoldodna, szivesen megnézném az újabbakat... Üdv: gytodi
1
tom1019
2007. április 6. 23:16
Nem nagyon találtam benne hibát (hasonló, mint ott), tetszik a munkád, ha van időm, akkor többet jövök ide is, (hozok egy kis lóvét a büdzsétekbe is!) lol
1
T
Törté-Net
2007. március 28. 23:01
Kedves Taxi!
Mint alább is írtuk: :) Kérünk írj egy e-mailt a kapott névvel/jelszóval, vagy töltsd ki a hibabejelentő űrlapot, és utánanázünk a problémának.
Nem marad senki tagsági nélkül, aki előfizetett rá, a problémák ellenére sem. :)
1
Taxi
2007. március 28. 21:33
Ma este 20.50-kor regisztráltattam sms-ben, de a kapott kóddal,ill.jelszóval nem tudok az oldalra belépni. Eddíg mindíg hibátlan volt az elmúlt hónapokban. Tisztelettel: Taxi
1
T
Törté-Net
2007. március 26. 16:47
Kedves Tóth Zoltán!
Kérünk írj egy e-mailt a kapott névvel/jelszóval, vagy töltsd ki a hibabejelentő űrlapot, és utánanázünk a problémának.
1
Toth Zoltán
2007. március 26. 15:51
Ma du.15.30 kor fizettem be sms-ben 1 havi tagságot és a kapott kóddal ill. jelszóval nem nyillik az oldal ! Az elöző hónapban gond nélkül müködött ! üdv Tóth
1
firefox
2007. március 4. 10:58
Helló! 10 perce váltottam tagságit, meg is érkezett, de nem tudok belépni, mert nem fogadja el. Ilyenkor mi van? Kérlek segíts!
ott mit adott ki a gép?
Lehet hogy az én gépembe van a hiba?
De akkor a régiek miért láthatóak?
Megkérhetnénk, hogy töltsd ki a hibabejelentés űrlapot, az talán segít behatárolni a hibát nekünk.
Rákattintok az új történetekre és megjelenik az oldal de a történet az sehol. a kommentárok megvannak a szavazások megvannak de a többi sehol.
Kérlek Nézzétek meg mi lehet a hiba oka.
Köszönöm
Viszont az adatkezelési aggályod nem jogos. A bank (a nevét nem írhatjuk le, de aki eljut oda, az látni fogja. :)) kezeli az adatokat, az ő oldalán adod meg az adataidat, így azokat csak az rendszerük látja.
Ahhoz hogy valaki kinyerje az adataidat a banktól, ahoz fel kell törni a rendszerét, akkor viszont teljesen mind1, hogy fizettél-e valaha vele, megszerezhetik az összes létező bankkártyaszámot. Tehát semmilyen plusz veszélyt nem jelent.
És a bankszámlakivonaton sem jelenik meg semmi kompromitáló. :)
Most a bankkártyákkal közvetlenül lehet fizetni, Magyarország legnagyobb bankja által, így nincs szükség ilyen kerülő megoldásokra. (Arról nem is beszélve, hogy így csak a bank kezeli az adatokat, és az továbbítja a pénzt, így biztonságosabb is.)
Akinek maradt a nyakán Neophone kártya, az írjon egy e-mailt, megpróbálunk rajta segíteni.
tetszik a munkád, ha van időm, akkor többet jövök ide is, (hozok egy kis lóvét a büdzsétekbe is!) lol
Mint alább is írtuk: :)
Kérünk írj egy e-mailt a kapott névvel/jelszóval, vagy töltsd ki a hibabejelentő űrlapot, és utánanázünk a problémának.
Nem marad senki tagsági nélkül, aki előfizetett rá, a problémák ellenére sem. :)