Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
valaki árulja el hogyan lehet bele nézni egy filmbe vagy letőlteni lehet e és hogyan kőszőnőm
1
Sun
2009. április 24. 23:59
Látom, nem vettétek észre a kérdésemet, hátha most észre veszitek ezért felteszem ismét! Tehát ez a Karamell vagy Caramell nevezetű képregény hova lett, mert itt az oldalon nem találom? Légyszi válaszoljatok!!! Kosss!!!
1
Kínai
2009. április 10. 16:02
Kedves azavalaki!
Ha jól tudod?! Akkor mi a címe és mikor szerepelt? Sokat segítenél Törté-Netnek ha ezeket az adatokat is megírnád. Útálom a plagizálást és, hogy hiába fizetek mikor régi történeteket küldenek a tisztelt "írók" új ként. :-(
Üdv: Kis Kínai, aki mindent ferde szemmel néz. :-)
1
azavalaki
2009. április 10. 12:45
A "Viharban" című mű már szerepel egyszer, más néven, ha jól tudom családiként megjelölve.
1
Sun
2009. április 4. 22:45
Bár ez nem hiba, csak azért ide írom, mivel itt jobban szem előtt van. Tehát a kérdésem az lenne, hogy hol van egy bizonyos "Karamella" vagy "Caramell" nevezetű képregény??? (a két cím egy képregényt takar, csak nem tommm, hogy pontosan hogyan is volt már írva) Előre is kosss minden választ, legyen akármi is az!!!
1
T
Törté-Net
2009. március 31. 12:07
Ejj, ez szomorú. A héten letöröljük őket. :) Köszönjük a segítséet :)
1
Kínai
2009. március 29. 00:06
Kedves Törté-Net!
Még egy hiba!!! Nem plagizálás, mert ugyan az írta, csak kétszer küldte be. A címe Én és a nők! Az író Celler. 2004/10/06 13.768 karakter. 2005/02/22 6.668 karakter. A rövidebbiket törölni kellene, az első a teljes történet. Üdv: Kis Kínai, aki mindent ferde szemmel néz. :-)
1
Kínai
2009. március 28. 22:31
Kedves Törté-Net!
Egy hibára akadtam!!! Plagizálás, de szinte szóról-szóra, 322 karakter eltéréssel. A címe Vágyak Hálójában 2006/02/11 13.596 karakter kivanllak az író. A beküldés alapján ez az eredeti.
A cím ugyan az 2006/10/21 13.274 karakter angel0227 az író. A kedves beküldő még arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább a címet megváltoztassa. Ezt a másodikat szerintem törölnöd kellene. Üdv: Kis Kínai, aki mindent ferde szemmel néz. :-)
1
Kínai
2009. március 28. 21:49
Kedves Törté-Net! A Nyár Hidegpatakon 6/1-es részt légyszíves törölni, mert megeggyezik a 2. résszel /maszturbáció/. A 6/2 pedig csak simán hatodik rész. Ha veszed a fáradtságot és bele olvasol meglátod te is. Köszi előre is. Üdv: Kis Kínai, aki mindent ferde szemmel néz. :-)
1
T
Törté-Net
2009. március 25. 09:43
Javítva :)
1
and
2009. március 25. 08:36
Most akkor ma hány történet került fel, mert az egyik láthatatlan!
1
Remete D. László
2009. február 10. 20:45
Kedves moderátorok! A Leáll a gép utolsó két folytatása mellett nem található meg a link, a történet töbi része felé Üdv. Remete.
1
T
Törté-Net
2009. február 3. 17:01
Elnézést kérünk, elk*rtuk, nem kicsit, nagyon, a mi hibánk a mai frissítés "csúszása", javítottuk.
További jó olvasgatást, és köszönet, hogy szóltatok :)
1
x124
2009. február 3. 17:00
Nem frissít senki???
1
Remete D. László
2009. február 3. 09:57
Kedves Torte-net! Csak nálam egyezik a mai kínálat a tegnapival, vagy mindenkinél?
1
Asura
2008. december 19. 16:05
Ma nem lesznek új történetek?
1
wwwalaki
2008. december 9. 01:26
Törté-Net, továbbra sem stimmel valami a cookie-kezeléssel. Már olyan sztorinál is megjelenik a "már szavaztál", amelyhez még fórum-bejegyzést sem írtam. Ráadásul tegnap a még érvényes jelszavam is eltűnt a mezőből, újra be kellett írnom (de természetesen elfogadta a rendszer), és ezzel a részével ma sincs gondom.
1
T
Törté-Net
2008. december 4. 20:55
Kedves Sun!
A teljes kizárás elmaradásának oka jelenleg annyi, hogy az ingyenes történetekhez, illetve ebbe a fórumba teljesen szabadon lehet hozzászólni, nem kötelező a VIP-tagsági váltása. Ennek hiányában viszont nincs olyan tartós azonosító, ami alapján egyes személyeket hoszútávon be lehetne azonosítani, illetve le lehetne tiltani. (Az IP cím korlátozottan alkalmas erre.)
További lépéseket a csalás miatt nem tervezünk, megelégedtünk a csalásra használt azonosítók azonnali letiltásával. (Bár elviekben az elkövető ellen (anak rendőrségi beazonosítása után) informatikai rendszerek jogtalan módosítása, informatikai rendszerek üzemeltetésének megzavarása okán büntetőeljárás lenne indítható, de nem célunk ilyen eszközöket bevetni.)
Ezzel ellentétben kifejezetten szeretnénk egy ellenünk irányuló panaszt, hisz az bíróság elött is tisztázna minket.
És nyugodtan kérdezz a továbbiakba is. :)
1
Sun
2008. december 4. 20:36
Bocs, hogy bele szólok, én nem vagyok senkivel csak kérdeznék párat ha persze lehet. Szóval én csak egy közönséges felhasználó vagyok le árulom a koromat 18. Kedves Putyin én nem tudom, hogy mi a probléma, mert nem egészen olvastam el a hozzászólásokat, de néhányat igen! Na már most ha téged tényleg ilyen károsítás ért, akkor miért nem szólsz azonnal az illetékeseknek, hogy tegyenek ez ellen? Nem kritizállni akarlak csak kérdem! Kedves Történet ha úgy érzed, hogy Putyin valóban hibázott és büntetést érdemelne akkar, miért nem próbálod el intézni, hogy erre a weboldalra soha ne tudja be tenni a lábát? Mert az az én meg látásom, hogy amióta itt erről a témáról van szó, azóta már többet is lehetett volna tenni puszta vita és hozzászólás helyett. De én nem értek hozzá és nem is tudom ennek a módját. És nem is akarok én is "segg nyaló" vagy "rossz felhasználó lenni" azzal, hogy egyik vagy másik fél mellé állok! Tehát ezt a hozzászólást, kedves Putyin és Történet vegyétek csak egy egyszerű kérdésnek! Kosss!
1
T
Törté-Net
2008. december 4. 14:04
Valamint egy név-csere nem rejti el az íróját, kedves Putyin-Rómeó. Ennek köszönhető a törlés is részben.
Ha jól tudod?!
Akkor mi a címe és mikor szerepelt?
Sokat segítenél Törté-Netnek ha ezeket az adatokat is megírnád.
Útálom a plagizálást és, hogy hiába fizetek mikor régi történeteket küldenek a tisztelt "írók" új ként. :-(
Üdv:
Kis Kínai, aki mindent ferde szemmel néz. :-)
Köszönjük a segítséet :)
Még egy hiba!!!
Nem plagizálás, mert ugyan az írta, csak kétszer küldte be.
A címe Én és a nők! Az író Celler.
2004/10/06 13.768 karakter.
2005/02/22 6.668 karakter.
A rövidebbiket törölni kellene, az első a teljes történet.
Üdv:
Egy hibára akadtam!!!
Plagizálás, de szinte szóról-szóra, 322 karakter eltéréssel.
A címe Vágyak Hálójában 2006/02/11 13.596 karakter kivanllak az író.
A beküldés alapján ez az eredeti.
A cím ugyan az 2006/10/21 13.274 karakter angel0227 az író.
A kedves beküldő még arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább a címet megváltoztassa.
Ezt a másodikat szerintem törölnöd kellene.
Üdv:
A Nyár Hidegpatakon 6/1-es részt légyszíves törölni, mert megeggyezik a 2. résszel /maszturbáció/.
A 6/2 pedig csak simán hatodik rész.
Ha veszed a fáradtságot és bele olvasol meglátod te is.
Köszi előre is.
Üdv:
A Leáll a gép utolsó két folytatása mellett nem található meg a link, a történet töbi része felé
Üdv. Remete.
További jó olvasgatást, és köszönet, hogy szóltatok :)
A teljes kizárás elmaradásának oka jelenleg annyi, hogy az ingyenes történetekhez, illetve ebbe a fórumba teljesen szabadon lehet hozzászólni, nem kötelező a VIP-tagsági váltása.
Ennek hiányában viszont nincs olyan tartós azonosító, ami alapján egyes személyeket hoszútávon be lehetne azonosítani, illetve le lehetne tiltani.
(Az IP cím korlátozottan alkalmas erre.)
További lépéseket a csalás miatt nem tervezünk, megelégedtünk a csalásra használt azonosítók azonnali letiltásával. (Bár elviekben az elkövető ellen (anak rendőrségi beazonosítása után) informatikai rendszerek jogtalan módosítása, informatikai rendszerek üzemeltetésének megzavarása okán büntetőeljárás lenne indítható, de nem célunk ilyen eszközöket bevetni.)
Ezzel ellentétben kifejezetten szeretnénk egy ellenünk irányuló panaszt, hisz az bíróság elött is tisztázna minket.
És nyugodtan kérdezz a továbbiakba is. :)
Szóval én csak egy közönséges felhasználó vagyok le árulom a koromat 18. Kedves Putyin én nem tudom, hogy mi a probléma, mert nem egészen olvastam el a hozzászólásokat, de néhányat igen! Na már most ha téged tényleg ilyen károsítás ért, akkor miért nem szólsz azonnal az illetékeseknek, hogy tegyenek ez ellen? Nem kritizállni akarlak csak kérdem! Kedves Történet ha úgy érzed, hogy Putyin valóban hibázott és büntetést érdemelne akkar, miért nem próbálod el intézni, hogy erre a weboldalra soha ne tudja be tenni a lábát? Mert az az én meg látásom, hogy amióta itt erről a témáról van szó, azóta már többet is lehetett volna tenni puszta vita és hozzászólás helyett. De én nem értek hozzá és nem is tudom ennek a módját. És nem is akarok én is "segg nyaló" vagy "rossz felhasználó lenni" azzal, hogy egyik vagy másik fél mellé állok! Tehát ezt a hozzászólást, kedves Putyin és Történet vegyétek csak egy egyszerű kérdésnek! Kosss!