Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Bármiféle rasszista dumát csak te írtál. Igazságot osztani nem áll szándékomban, egyszerűen nem adunk helyt semmilyen szélsőséges hozzászólásnak. Ez a mi "kötelességünk", és eleget is teszünk ennek. A továbbiakban is törölve lesz minden egy másokat származásában, hitében sértő vagy alpári szavakat használó hozzászólás.
Üdvözlettel: Törté-Net
1
Zoli bácsi
2009. november 15. 21:38
Kedves Watcher! Nem kívántam vitádba beleszólni de megunva egy kicsit a dumád inkább megteszem. Olvastam a hozzászólásod a törlés előtt, és igazat adok a szerkesztőknek! Gusztustalannak tartom hogy szabad véleménynyilvánításról hadoválsz és közben rasszista kifejezésekkel élsz, "sárral dobálózol" a helyett hogy beismernéd hibáidat. Ki lehet mondani a véleményedet nem az a gond, hanem az ahogy teszed!
1
T
Törté-Net
2009. november 15. 19:16
Kedves Watcher!
Az oldal nem ad teret semmilyen politikai, faji témának semmelyik oldal számára. Ilyen egyszerű a dolog, törlésre kerül minden rasszista, kommunista, stb. nézet hangoztatása. Egy történetet nem szeretni lehet, mint ahogy szeretni is. De akármelyik is a helyzet, a stilust megköveteljük. Avagy: "A vélemény szabad, csak a kifejezés módja nem."
És a (törölt) bejegyzésekre azért válaszolok, hogy láthassa az írója (is), hogy mi volt a probléma vele, hátha észreveszi a hibátt benne.
A duplázáskról meg annyit, hogy minden egyes bejelentett duplázást kijavítunk, sőt új történet kerül fel helyette. És minden egyes ilyen duplánál az újabban felkerült (és ezáltal kevesebb pontot/hozzászólást kapott) történet kerül törlésre, a régebbi (eredeti) történet marad fennt az oldalon.
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
1
T
Törté-Net
2009. november 15. 00:39
Kedves Watcher! Most is törölve lett a hozzászólásod. Amennyiben sikerül nyíltan rasszista részek nélkül leírni a véleményedet, úgy az a hozzászólásod nem lesz törölve.
Üdv: Törté-Net Csapat
1
T
Törté-Net
2009. november 12. 09:34
Javítva, elnézést.
1
XXIII.István
2009. november 11. 20:21
T.Törté-Net! Szabadna megtudnom,hogy a "Nyári vakáció" hatodik és hetedik része miért nem jelenik meg a "sorozat részei" ablakban?!?! Esetleg javítanátok ezt a hibát!?
1
xxx
2009. november 11. 12:33
Törté-net!Animal sztori mikor lesz az oldalon?????
1
Remete D. László
2009. november 5. 17:56
Nálam széthullott az egész oldal. Hogy lehet?
1
Ati
2009. november 3. 16:32
Kedves Törté-net nem csak én vettem észre a sorozatos duplázásaitokat,viszont amint ujként ujra felteszitek a régebbi felkerülés dátum törlödik. A másik ,hogy elsem olvastam a történetet és 1 pontal mérgemben le akartam szavazni és kiderült már rég szavaztamrá.
1
T
Törté-Net
2009. november 3. 00:23
Egyszerű a magyarázata: Eredetileg azzal az azonosítóval egy olyan történet került fel, ami már fennt volt, és ennek a duplikátumnak a helyére került fel egy javított történet. Tehát aki szavazatt az eredeti dupla történetre (emlékeink szerint 4 ember), az nem lett lenullázva az új történet felrakásával.
1
István
2009. november 2. 23:23
Ugyan meséljétek már el,hogy mikor szavaztam az "Egymásra utalva Édes együttélés" című "alkotásra" ha most nyitottam meg és egyből azt találtam: "már szavaztál erre a történetre"? Próbáljátok ezt megmagyarázni,mondjuk,mint egy tízéves gyereknek!
1
T
Törté-Net
2009. november 2. 21:34
Légy oly szives és mutasd meg, hogy hol szerepelt az új történet a Törté-Net-en, mert mi nem találjuk.
1
Ati
2009. november 2. 18:42
Hát nálatok valami nagy gond lehet mert már ezis volt .Mégszavaznisem tudtamrá. Javaslom ha ismételtek akkor az előfizetés is kéthónapra szólhatna.
1
T
Törté-Net
2009. november 2. 12:59
Javítva, felkerült egy új.
1
popocici
2009. november 2. 11:32
A mai frissítés "Családi kupak 1" már szerepelt 2009.10.19-én!Annyira nem volt jó,hogy kétszer vegyük meg!!!
1
Kika
2009. október 27. 11:47
A kereső nem működik jól, próbáltam keresni pár szóra és nem adott megfelelő találatot.
pl: Papírgalacsinok, ami a mai történetben szerepel, de nem jön fel rá semmi. (Ez a történet is volt már szerintem, a régit akartam megkeresni)
1
T
Törté-Net
2009. október 19. 12:50
Javítva.
1
Joe
2009. október 19. 00:47
Mi a bánat van veletek a mait is leadtátok már Okt. 6.-án egyszer?
1
Joe
2009. október 10. 01:21
Kedves szerkesztők!
A szept. 18.-i Apám, Eszti és Én, megegyezik az okt 8.-i 2. résszel.
Csodálom, hogy más még nem tette szóvá.
Üdv: JOE
1
XXIII.István
2009. október 6. 19:11
Kedves moderátorok! A "Nyári vakáció" utolsó két folytatása (6.-7. rész) mellett nem található meg a link, a történet töbi része felé Üdv. XXIII.István
Bármiféle rasszista dumát csak te írtál.
Igazságot osztani nem áll szándékomban, egyszerűen nem adunk helyt semmilyen szélsőséges hozzászólásnak. Ez a mi "kötelességünk", és eleget is teszünk ennek.
A továbbiakban is törölve lesz minden egy másokat származásában, hitében sértő vagy alpári szavakat használó hozzászólás.
Üdvözlettel: Törté-Net
Nem kívántam vitádba beleszólni de megunva egy kicsit a dumád inkább megteszem. Olvastam a hozzászólásod a törlés előtt, és igazat adok a szerkesztőknek!
Gusztustalannak tartom hogy szabad véleménynyilvánításról hadoválsz és közben rasszista kifejezésekkel élsz, "sárral dobálózol" a helyett hogy beismernéd hibáidat.
Ki lehet mondani a véleményedet nem az a gond, hanem az ahogy teszed!
Az oldal nem ad teret semmilyen politikai, faji témának semmelyik oldal számára. Ilyen egyszerű a dolog, törlésre kerül minden rasszista, kommunista, stb. nézet hangoztatása.
Egy történetet nem szeretni lehet, mint ahogy szeretni is. De akármelyik is a helyzet, a stilust megköveteljük.
Avagy: "A vélemény szabad, csak a kifejezés módja nem."
És a (törölt) bejegyzésekre azért válaszolok, hogy láthassa az írója (is), hogy mi volt a probléma vele, hátha észreveszi a hibátt benne.
A duplázáskról meg annyit, hogy minden egyes bejelentett duplázást kijavítunk, sőt új történet kerül fel helyette. És minden egyes ilyen duplánál az újabban felkerült (és ezáltal kevesebb pontot/hozzászólást kapott) történet kerül törlésre, a régebbi (eredeti) történet marad fennt az oldalon.
Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
Most is törölve lett a hozzászólásod. Amennyiben sikerül nyíltan rasszista részek nélkül leírni a véleményedet, úgy az a hozzászólásod nem lesz törölve.
Üdv: Törté-Net Csapat
Hogy lehet?
Eredetileg azzal az azonosítóval egy olyan történet került fel, ami már fennt volt, és ennek a duplikátumnak a helyére került fel egy javított történet.
Tehát aki szavazatt az eredeti dupla történetre (emlékeink szerint 4 ember), az nem lett lenullázva az új történet felrakásával.
Javaslom ha ismételtek akkor az előfizetés is kéthónapra szólhatna.
pl: Papírgalacsinok, ami a mai történetben szerepel, de nem jön fel rá semmi. (Ez a történet is volt már szerintem, a régit akartam megkeresni)
A szept. 18.-i Apám, Eszti és Én,
megegyezik az okt 8.-i 2. résszel.
Csodálom, hogy más még nem tette szóvá.
Üdv: JOE
A "Nyári vakáció" utolsó két folytatása (6.-7. rész) mellett nem található meg a link, a történet töbi része felé
Üdv. XXIII.István