Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Már majdnem 3 ó. van és még nincs frissítés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Ati
2009. december 15. 14:05
2009.12.15 Nagynéném meséiből már szintén voltttttt.
1
Goffena
2009. december 9. 14:28
Üdv! A Mangaman által talált hibát tudjátok javítani? KÖszi
1
T
Törté-Net
2009. december 9. 10:09
Javítva, felkerült egy újabb történet a helyére.
1
Ati
2009. december 9. 00:42
Hátma megint sikerült feltenetek egy olyan történetet amalyik nov.19.-én megjelen azzal a cimmel hogy A lift,ma ugyan az hogy Újabb történet.????KINEK .
1
Mangaman
2009. december 6. 18:36
A Képregények menüben nem működik a dátum szerinti rendezés. "Hibás adat, kérlek próbáld újra a menü segítségével. A hiba oka: Túl nagy intervallum!" Nézzetek utána! Köszi.
1
T
Törté-Net
2009. november 27. 09:28
Javítva, máris felkerült egy új.
1
JOE
2009. november 27. 00:30
Ránéznétek a 27-ei oldalra, mert megint bakiztatok!!!!!!
1
JOE
2009. november 23. 01:48
Kedves szerző!
Azt, hogy "masszőrnő" azt helyesen úgy kell írni, hogy -masszőz-, mert a masszőr az férfit takar.
Üdv: Joe
1
JOE
2009. november 23. 01:48
Ja, egyébként nem rossz az írás! Joe
1
JOE
2009. november 23. 01:46
Kedves szerző!
Azt, hogy "masszőrnő" azt helyesen úgy kell írni, hogy -masszőz-, mert a masszőr az férfit takar.
1
xxx
2009. november 23. 00:29
Na és miért nem lesz és miért van megszüntetve az animal történetek az oldalon???
1
T
Törté-Net
2009. november 17. 09:35
Kedves Kovács B.! Tégy, ahogy neked tetszik, és elnézést a gyanúsítgatásért, de előfordulnak néha több-nevű egyének az oldalon. És reméljük mihamarabb összegyűlik annyi olvasásra érdemes történet, hogy ismét VIP tagként üdvözlhetünk. :)
Kedvex xxx!
Mint azt már lentebb is többször leírtuk nem lesznek animal történetek az oldalon.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
xxx
2009. november 16. 22:05
Törté-net! Animal sztori mikor lesz az oldalon?????
1
Kovács B.
2009. november 16. 00:27
Kedves T.Net Persze, nem vagyok bejelentkezve mert a minap sajnos lejárt a belépőm. Most csak körbenéztem és éppen beleakadtam ebbe az agyvégybe. De remélem nem akarsz azért megvádolni, hogy miért nem váltottam már új belépőt? Tudod összevárok egy jó pár új sztorit és amikor érdemesnek látom akkor szoktam ujjat venni. Ugye szabad így tennem? Mellesleg rengeteg külföldi oldal van ebben a témában, és még fizetni sem kell érte. Üdv.
1
T
Törté-Net
2009. november 15. 23:51
Kedves Watcher! Örülönk, hogy sikerült (többnyire) rasszizmus-mentes hozzászólást írnod. Én nem tudok cionista hozzászólásról, nem is lesz itt helye annak sem.
Kedves MrDóci, Kovács B.!
Igen, duplázásak elfordulnak, a szerkesztőségben is emberek dolgoznak, valamint az ál-írók csalással VIP-hez jutási próbálkozásai sem könnyítek meg a dolgunkat. Viszont minden egyes duplázott történet helyére új került fel, tehát nem lett senki megkárosítva. Bizonyíték? Nézzük az utóbbi 1 hónapot: 10.13-ától 11.13-áig eltelt 23 darab munkanap (24 lett volna, de volt egy szünnnap október 23.-a miatt.). Ezalatt az idő alatt 46 darab történet került fel az oldalra, azaz a vállalt munkanaponkénti 2 történet felkerült hiánytalanul. (Ellenőrizhető a menüben a Dátum szerinti listázásánál.)
Sőt, továbbmegyünk: Aki a jelenleg fenntlévő történetek között duplázást talál, ingyen 1 hetes VIP tagságit kap. (Csak az első adott történet-párost beírókra vonatkozik.)
Örülnék, ha Ti is hasonló tényeket vonultatnátok fel, úgy ez a társalgás vezetne is valahova. :) MrDóci, a VIP tagok véleményére természetesen mindig is kiemelt figyelemmel adunk, hisz ők a célközönség. Viszont sem te, sem Watcher, sem Kovács.B. nem rendelkeztek VIP tagságival (legalábbis bejelentkezve nem vagytok), így a véleményeteket több-kevesebb fenntartással fogadom. (Gyanús az egyszerre való megjelenés, és a balhé keresése, valamint ismerős a stilus.)
1
MrDóci
2009. november 15. 23:11
T.Törte-net! Én nem mennék bele a helyedben ilyen vitákba. Bölcsebb lettél volna ha nem szítanád a neked fizetőket. Az az igazság hogy amit ez a Watcher állít, azt visszaigazolja a sok sok lentebb lévő visszaolvasások is. Bocs hogy beleszóltam.
1
Watcher
2009. november 15. 22:36
Törte-net! Te bort iszol és közben vizet prédikálsz! Ezek szerint cionista dumának helyt adsz? Aki ez ellen szól az meg mindjárt rasszista? Hát nem mondom, Lenni te magyar ember?
1
Kovács B.
2009. november 15. 22:25
Drága Zoli bácsi! Én is olvastam és követem a témát. Furcsa mód, én meg a Watcher-nek adok igazat. Te ha szereted hogy megkárosítsanak, legyen úgy! Én azért még nem hagyom magamat lúzernek nézni. Sőt az igazságért bár mikor kiállnék én is, úgy hogy hajrá Watcher, Veled vagyok! Mások emlékeztetése végett akár vissza is másolhatnád a törléseket ha megvan még!
1
T
Törté-Net
2009. november 15. 22:19
"Kedves" Watcher!
Bármiféle rasszista dumát csak te írtál. Igazságot osztani nem áll szándékomban, egyszerűen nem adunk helyt semmilyen szélsőséges hozzászólásnak. Ez a mi "kötelességünk", és eleget is teszünk ennek. A továbbiakban is törölve lesz minden egy másokat származásában, hitében sértő vagy alpári szavakat használó hozzászólás.
Már majdnem 3 ó. van és még nincs frissítés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Mangaman által talált hibát tudjátok javítani?
KÖszi
"Hibás adat, kérlek próbáld újra a menü segítségével.
A hiba oka: Túl nagy intervallum!"
Nézzetek utána! Köszi.
Azt, hogy "masszőrnő" azt helyesen úgy kell írni, hogy
-masszőz-, mert a masszőr az férfit takar.
Azt, hogy "masszőrnő" azt helyesen úgy kell írni, hogy
-masszőz-, mert a masszőr az férfit takar.
Tégy, ahogy neked tetszik, és elnézést a gyanúsítgatásért, de előfordulnak néha több-nevű egyének az oldalon. És reméljük mihamarabb összegyűlik annyi olvasásra érdemes történet, hogy ismét VIP tagként üdvözlhetünk. :)
Kedvex xxx!
Mint azt már lentebb is többször leírtuk nem lesznek animal történetek az oldalon.
Persze, nem vagyok bejelentkezve mert a minap sajnos lejárt a belépőm. Most csak körbenéztem és éppen beleakadtam ebbe az agyvégybe. De remélem nem akarsz azért megvádolni, hogy miért nem váltottam már új belépőt? Tudod összevárok egy jó pár új sztorit és amikor érdemesnek látom akkor szoktam ujjat venni.
Ugye szabad így tennem?
Mellesleg rengeteg külföldi oldal van ebben a témában, és még fizetni sem kell érte.
Üdv.
Örülönk, hogy sikerült (többnyire) rasszizmus-mentes hozzászólást írnod. Én nem tudok cionista hozzászólásról, nem is lesz itt helye annak sem.
Kedves MrDóci, Kovács B.!
Igen, duplázásak elfordulnak, a szerkesztőségben is emberek dolgoznak, valamint az ál-írók csalással VIP-hez jutási próbálkozásai sem könnyítek meg a dolgunkat.
Viszont minden egyes duplázott történet helyére új került fel, tehát nem lett senki megkárosítva.
Bizonyíték?
Nézzük az utóbbi 1 hónapot: 10.13-ától 11.13-áig eltelt 23 darab munkanap (24 lett volna, de volt egy szünnnap október 23.-a miatt.). Ezalatt az idő alatt 46 darab történet került fel az oldalra, azaz a vállalt munkanaponkénti 2 történet felkerült hiánytalanul.
(Ellenőrizhető a menüben a Dátum szerinti listázásánál.)
Sőt, továbbmegyünk: Aki a jelenleg fenntlévő történetek között duplázást talál, ingyen 1 hetes VIP tagságit kap. (Csak az első adott történet-párost beírókra vonatkozik.)
Örülnék, ha Ti is hasonló tényeket vonultatnátok fel, úgy ez a társalgás vezetne is valahova. :)
MrDóci, a VIP tagok véleményére természetesen mindig is kiemelt figyelemmel adunk, hisz ők a célközönség. Viszont sem te, sem Watcher, sem Kovács.B. nem rendelkeztek VIP tagságival (legalábbis bejelentkezve nem vagytok), így a véleményeteket több-kevesebb fenntartással fogadom. (Gyanús az egyszerre való megjelenés, és a balhé keresése, valamint ismerős a stilus.)
Én nem mennék bele a helyedben ilyen vitákba.
Bölcsebb lettél volna ha nem szítanád a neked fizetőket.
Az az igazság hogy amit ez a Watcher állít, azt visszaigazolja a sok sok lentebb lévő visszaolvasások is.
Bocs hogy beleszóltam.
Te bort iszol és közben vizet prédikálsz!
Ezek szerint cionista dumának helyt adsz?
Aki ez ellen szól az meg mindjárt rasszista?
Hát nem mondom, Lenni te magyar ember?
Én is olvastam és követem a témát.
Furcsa mód, én meg a Watcher-nek adok igazat.
Te ha szereted hogy megkárosítsanak, legyen úgy!
Én azért még nem hagyom magamat lúzernek nézni.
Sőt az igazságért bár mikor kiállnék én is, úgy hogy hajrá Watcher, Veled vagyok!
Mások emlékeztetése végett akár vissza is másolhatnád a törléseket ha megvan még!
Bármiféle rasszista dumát csak te írtál.
Igazságot osztani nem áll szándékomban, egyszerűen nem adunk helyt semmilyen szélsőséges hozzászólásnak. Ez a mi "kötelességünk", és eleget is teszünk ennek.
A továbbiakban is törölve lesz minden egy másokat származásában, hitében sértő vagy alpári szavakat használó hozzászólás.
Üdvözlettel: Törté-Net