Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Laci! Egy fantázia történet akkor jó, ha aki olvassa bele tudja magát élni, és bár tudja, hogy fantázia, mégis arra gondol, ez megtörténhetett volna. Sajnos, ez nem így van a vonaton. Mint írtam az eleje, a pechszéria, hihető, nekem is fájt a forró, de ezek az alakok, a három lány, a vonat, a fogadás tétje.....
Szívesen olvasnám a sokkal jobban megírt változatot, akár ennek az adott történetnek a jobbított változatát. Hja hogy még a fordítás sem megy, nemhogy az írás! Hiába, igaz a mondás, hogy aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja (vagy csak belebeszél).
Egyszer azt írtad nekem, hogy mintha ott lennél a cselekményben, amiről írtam. Sajnálom, de az olvasáskor én ezt ennél a történetnél nem éreztem. Az eleje jó, tetszett, de ahogy vonatra szálltál...
Egy fantázia történet akkor jó, ha aki olvassa bele tudja magát élni, és bár tudja, hogy fantázia, mégis arra gondol, ez megtörténhetett volna. Sajnos, ez nem így van a vonaton. Mint írtam az eleje, a pechszéria, hihető, nekem is fájt a forró, de ezek az alakok, a három lány, a vonat, a fogadás tétje.....