Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Engem mindig sikerül megnevettetnie. Most is. 😊 Az Alkonyathoz sem terjedelemben, sem erotikában nem hasonlítanám. Na meg Steph nem férfiból van. A fantazyt még én is csak tanulgatom. [Nem mintha a többi profi lenne.😂] Nem is merem megmutatni senkinek, amit eddig kreáltam. De ez meghozta a kedvem. Talán mégis lesz belőle valami. 😀 Csak azt kéne kitalálnom, hogy szőjek bele erotikát. A vér és szex meg halál... Számomra eléggé távol áll. Mondjuk ez nekem jó példa volt arra. Jobban tetszett, mint Anita.
Valamiért a férfiak nem szeretik a vámpíros történeteket. Nekem tetszett. Próbálkoztam én is vámpírossal, szerettem is írni, de az olvasóknak nem jött be. Mindig szívesen olvasom amit írsz.
Az Alkonyathoz sem terjedelemben, sem erotikában nem hasonlítanám. Na meg Steph nem férfiból van.
A fantazyt még én is csak tanulgatom. [Nem mintha a többi profi lenne.😂] Nem is merem megmutatni senkinek, amit eddig kreáltam. De ez meghozta a kedvem. Talán mégis lesz belőle valami. 😀 Csak azt kéne kitalálnom, hogy szőjek bele erotikát. A vér és szex meg halál... Számomra eléggé távol áll. Mondjuk ez nekem jó példa volt arra. Jobban tetszett, mint Anita.