Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nem is értem, hogy miért ilyen hosszú idő után találtam csak rá. Általában, ha meglátom, hogy te írtad, nem szoktam átugrani. Imádom a stílusodat (és rajta keresztül téged is és ez ettől az írástól csak fokozódott*). Nagyon tetszett és nem elsősorban a szex része, hanem a jellemrajz.
*Ezt nem én írtam, hanem a klaviatúrám önállósította magát. De igaz, csak nem akartam leírni. Lehet ez egy gondolatolvasó klaviatúra?
Nekem tetszett. Nagyon jó, ahogy bemutatod, hogyan változik át, a rajongás, bizonytalansággá, majd félelemmé. Tetszik, a lány hozzáállásának változása, ahogy fokozatosan önmagára talál, ráébred a kiszolgáltatottságára és kiábrándul a fasziból.
Szeretem az olyan sztorikat, amiben van fordulat, izgalom és eredeti ötlet. Ebben mindez megvan. A stílus a sajátod. Szerintem ez se rossz. Talán kicsivel több párbeszéddel fel lehetett volna dobni, de az is lehet, hogy csak én látom így. Kíváncsi vagyok a lányok sorsára.
A közepes az írásom színvonala, vagy a történet témája, vagy a férfi főszereplő negatív személyisége? Itt egy narcisztikus férfit és egy olyan lányt szerettem volna bemutatni, akik nem passzolnak, hiszen a lány nem hódol be. A narcisztikus embereknek olyan társat kell keresniük, aki teljesen behódol nekik, vagy...kezeltetni kell magukat, ami csak akkor lehetséges, ha beismerik, hogy ők azok, aminek nagyon kicsi az esélye, mert jól érzik magukat az életben, és mindig akad olyan aki behódol. A következő történeteim már sokkal inkább az élvezetet mutatják be és nem foglalkoznak az érzésekkel.
Elfogadom, ha te így érzed. A történetben a lány személyiség fejlődését próbáltam bemutatni. Szerintem a végén már nem kellett őt sajnálni, hiszen öntudatra ébredt és erőt mutatott, ki tudott szabadulni egy mérgező kapcsolatból.
Nagyon tetszett és nem elsősorban a szex része, hanem a jellemrajz.
*Ezt nem én írtam, hanem a klaviatúrám önállósította magát. De igaz, csak nem akartam leírni. Lehet ez egy gondolatolvasó klaviatúra?
félelemmé. Tetszik, a lány hozzáállásának változása, ahogy fokozatosan önmagára talál, ráébred a kiszolgáltatottságára és kiábrándul a fasziból.
A stílus a sajátod. Szerintem ez se rossz. Talán kicsivel több párbeszéddel fel lehetett volna dobni, de az is lehet, hogy csak én látom így.
Kíváncsi vagyok a lányok sorsára.