Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A központozás csapnivaló. A történet egy bájos mese. A szereplők szerethetőek, elevenek, egyedül Dick figurája olyan égbőlpottyant. (Nem, nem Tamásnak drukkoltam.)
Jaj de jó is lenne most a jó meleg Balin lenni! Köszi Lolamackó, hogy legalább képzeletben elrepítettél bennünket abba a paradicsomba. Kellemes, romantikus mese, nekem nagyon tetszett.
Tökéletesen látod a dolgokat! De kell ide ilyen is, hogy széles legyen a paletta és mindenki megtalálja a maga kedvencét. Valóban nincs benne látványos szex, de a történet és annak leírása kárpótol annak hiányától. És nézd meg a fogadtatást! Abból is kiderül jól sikerült történet, jó sztori.
Tamás most hoppon maradt.
Kellemes, romantikus mese, nekem nagyon tetszett.