Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Most lebuktam. Egy gép vagyok, de beleszerettem az emberekbe és szerelmekről írok történeteket. Azért még van mit olvasnod, ha csak azokat sikerült eddig, amiben ez a séma volt. Van ott másféle történet is. Az utazós történeteket nem is olvastad? Az új chipem beraása óta már más témáim is vannak. Köszönöm az ötletet, ezt meg kell írnom.
Nem tisztem a szerzőt védeni, nem is adott rá felhatalmazást. De mivel nagyon jól ismerem, és írásainak megszületési körülményeit is (nagy része akkor keletkezett, amikor még nem volt MI). Nyugodtan állíthatom írásainak annyi köze van a MI-hez, mint neked a Teknősbikához. Vagy még annyi sem.
Elolvastam az írótól jónéhány hosszabb írást. Nekem úgy tűnik, hogy ezeket alapvetően nem hús-vér ember írja, hanem egy mesterséges intelligencia, amit nem egy ember korrigál. A minta majd mindegyik történetben ugyanaz. Gazdag, befolyásos, tapasztalt férfi és ártatlan/tapasztalatlan, nehéz sorsú nő véletlenül találkoznak. Mellékszereplőnek ott a férfi legjobb barátja/üzlettársa, akinek szintén nem közömbös a nő, ott van még a férfi körül tobzódó kiváló megjelenésű jégkirálynő elitpicsa, akivel viszonya volt, és hajt a főszereplőre. Bénázások ezerrel, kevés szex és nagy egymásra találás a végén. Ezzel együtt a sztorik olvashatóak. Stabil 8 pontos írások.
1
p
papi
2024. január 9. 15:16
Ha hosszabb lenne is egyhuzamban olvastam volna végig. Sok ilyen írás kellene. Gratulálok!!!!
Köszönöm, hogy elolvastátok. Amikor írok egy történetet, van úgy, hogy nem tudok leállni, ilyenkor arra gondolok, hogy nem is teszem közzé. Azért látom, vannak még, akiknek nem számít a hosszúság. Nyugalmas, olvasással teli ünnepeket kívánok.
Köszönöm az ötletet, ezt meg kell írnom.
Én elhiszem, mert akár el is hihetem.
Nekem úgy tűnik, hogy ezeket alapvetően nem hús-vér ember írja, hanem egy mesterséges intelligencia, amit nem egy ember korrigál.
A minta majd mindegyik történetben ugyanaz.
Gazdag, befolyásos, tapasztalt férfi és ártatlan/tapasztalatlan, nehéz sorsú nő véletlenül találkoznak. Mellékszereplőnek ott a férfi legjobb barátja/üzlettársa, akinek szintén nem közömbös a nő, ott van még a férfi körül tobzódó kiváló megjelenésű jégkirálynő elitpicsa, akivel viszonya volt, és hajt a főszereplőre. Bénázások ezerrel, kevés szex és nagy egymásra találás a végén. Ezzel együtt a sztorik olvashatóak. Stabil 8 pontos írások.
Nagyon-nagyon tetszett. 👏👏👏
“Álmoska5”