Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
családi, nyilvános helyen, szabadban-természetben, férj-feleség, szűz, testvérek, fordítás, romantikus
bihari
99 636 karakter
2023. október 11.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
C
Cicamica
ma 12:53
A biológiai következmények nem kevésbé tragikusak, ha a bűnös kapcsolatból gyermek születik. Ugyanis a rejtett, de öröklődő, káros tulajdonságokat hordozó gének a szexuális együttléttel tovább hagyományozódnak, s az utódban felerősödve felszínre törhetnek. Vagyis megnő az esélye annak, hogy öröklött betegségtől szenvedő, testileg-szellemileg gyógyíthatatlanul fogyatékos, akár életképtelen utód születik e kapcsolatból. Nem véletlen, hogy már a legősibb kultúrákban - a Bibliában, Mózes III. Könyvében is - részletesen olvasható a szexuális élet kötelező normái mellett a vérfertőzés tilalma is. Az ókorban csupán misztikus, kultikus okok képeztek kivételt, mint például a fáraók testvérházasságai. A korai szabályozások társadalmilag hozzájárultak a törzsek közötti kapcsolatok nemzetséggé, nemzetté, néppé terebélyesedéséhez. A kereszténység szigorúan elítéli a vérfertőzést. I. Gergely pápa Kr.u. 500-ban még hetedíziglen tiltja a rokonok közötti házasságot, a laterani zsinat 1215-ben ezt a tilalmat negyedízigleni családi kapcsolatra redukálja. A mai állami törvények szerint másod-unokatestvérek köthetnek házasságot.
Történetesen a testvérszex nem okoz semmit, sok helyen gyakorolták. A vérfertőzés egyszerű babona, különben az összes állat kihalt volna. (A legerősebb hímé az összes nőstény a vadonban, de az állattenyésztésben is.
Nagyon jó történet. Szerintem ez így kerek, nem feltétlenül igényel folytatást.
1
T
Tom57
2024. október 28. 02:26
Kellemes olvasnivaló volt.
1
C
Cicamica
2024. szeptember 11. 11:29
A történet jó, de azt nem tudom elnézni az írónak, hogy testvérszexet írt. Miért kellett testvéreknek lenni? Miért kellett szaporodniuk is? Okos, tanult emberek tudják, hogy mit okozhat a testvérek közötti szaporodás, akkor miért kellett ezt úgy megírni, mintha ez természetes lenne? Ez a történet akkor is jó lenne, ha nem testvérek, hanem csak gyerekkori barátok, szomszédok lettek volna, akik így összejönnek.
1
l
laja.jl
2024. augusztus 11. 06:48
Nagyon jó lett. Ha van folytatása szerintem jöhet!
Kedves bihari! Nagyon tetszett a történeted, és nem tudtam abbahagyni az olvasást, még a végére nem értem. Végig csodálatosan lett megírva, köszönöm szépen!!! 🙂
Nem véletlen, hogy már a legősibb kultúrákban - a Bibliában, Mózes III. Könyvében is - részletesen olvasható a szexuális élet kötelező normái mellett a vérfertőzés tilalma is. Az ókorban csupán misztikus, kultikus okok képeztek kivételt, mint például a fáraók testvérházasságai. A korai szabályozások társadalmilag hozzájárultak a törzsek közötti kapcsolatok nemzetséggé, nemzetté, néppé terebélyesedéséhez.
A kereszténység szigorúan elítéli a vérfertőzést. I. Gergely pápa Kr.u. 500-ban még hetedíziglen tiltja a rokonok közötti házasságot, a laterani zsinat 1215-ben ezt a tilalmat negyedízigleni családi kapcsolatra redukálja.
A mai állami törvények szerint másod-unokatestvérek köthetnek házasságot.
Ha van folytatása szerintem jöhet!
Nagyon tetszett a történeted, és nem tudtam abbahagyni az olvasást, még a végére nem értem. Végig csodálatosan lett megírva, köszönöm szépen!!! 🙂