Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Sajnos ismét elbújnak a pofátlan lepontozók. Ennyire irigyek vagyunk mi emberek? Ahelyett, hogy örvendenénk egy szép jól megírt történetnek, sértegetjük azt aki megdolgozott vele. Az írásaid tetszenek és én megadom a 10 pontoto már csak azért is, hogy legyen kedved a folytatást is megírni. Gratulálok és köszönöm.
A mese szubjektív. Igaz? A pontozás is az. Ugye? Miért veszi el a kedved az írástól a mese? 🙂 Egyszerűsítem a véleményem: A történet nem rossz. Érdekes. Stílusos. A helyesírás is jó, azt gondolom. 9 pontot adtam. Ez nem mese! 🙂 Ne vegye el a kedved a pontozás. Meg semmise.
Lehet, hogy már látta ez előtt. Na, ez viccnek is rossz. "Szeretnék anyuval aludni egy ágyban. Éjszaka még ha feláll, akkor legyen kire ráfordulni." Meg ez is, ha csak ezért aludna valakivel. Az is, ha csak a pontokért írsz. Te tényleg 13 voltál a háború kitörésekor? "13 voltam amikor kitört a háború, apám az elsők között ment a frontra, hiszen hivatásos katona volt. " Túléltél egy háborút. Ez is harc. Túléled ezt is. A történet nem rossz. Érdekes. Stílusos. A helyesírás is jó, azt gondolom. Az orvosok tényleg adhatnak ilyen tanácsokat? Az nem vicc? Ezek csak kérdések. Nem kell válaszolni rájuk. Pontozni sem kell.
Ezen dühödtünk föl, én akkor írtam - Itt az éjfél, megy az 1 pont-című paródiát. Azóta már javult a helyzet. Másnap pontoznak le, de remélhetőleg olyanok, akik olvasták is.
Az már érdekes, hogy 10 perccel a felrakás után, 2 ember olvasás nélkül lepontozta, 2-re. Legalább lenne benne annyi gerinc, hogy ki volt!? Ideje nem volt elolvasni. Sajnos ezek miatt, elmegy az ember kedve az írástól.
Miért veszi el a kedved az írástól a mese? 🙂
Egyszerűsítem a véleményem: A történet nem rossz. Érdekes. Stílusos. A helyesírás is jó, azt gondolom. 9 pontot adtam. Ez nem mese! 🙂 Ne vegye el a kedved a pontozás. Meg semmise.
"Szeretnék anyuval aludni egy ágyban. Éjszaka még ha feláll, akkor legyen kire ráfordulni." Meg ez is, ha csak ezért aludna valakivel. Az is, ha csak a pontokért írsz.
Te tényleg 13 voltál a háború kitörésekor?
"13 voltam amikor kitört a háború, apám az elsők között ment a frontra, hiszen hivatásos katona volt. " Túléltél egy háborút. Ez is harc. Túléled ezt is.
A történet nem rossz. Érdekes. Stílusos. A helyesírás is jó, azt gondolom.
Az orvosok tényleg adhatnak ilyen tanácsokat? Az nem vicc?
Ezek csak kérdések. Nem kell válaszolni rájuk. Pontozni sem kell.
Megy a 10.P.
"Álmoska5"
A lepontozókkal meg nem kall törődni.