Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Soha nem vezet jóra, ha az oldal tulajdonosait szidod. Ők az istenek, a moderátorok a földi helytartók. Mi ebből a tanulság? Ha nem viselkedsz jól, az Olimposz haragja száll a fejedre.
Amúgy az írás, hát nem is tudom.
1
Teknősbika
2010. május 11. 23:17
az írás nem lenne rossz de ordít róla a fordítógép és az írórogfram
1
Sun
2010. május 10. 18:55
Nem változott meg, de ha igen akkor is egy kicsit. A történetből kis is derül, hogy ez miért nem úgy alakult, ahogy azt a főszereplő tervezte.
1
JOE
2010. május 10. 07:44
CSAK AZ A KÉRDÉS, HOGY MIÉRT VÁLTOZOTT MEG AZ EREDETI CÍMHEZ KÉPEST A TÖRTÉNET?
1
Ali
2010. május 9. 14:00
Nekem tetszett. Életszerü volt. Az életben is ilyen vontatottaan alakulnak az ilyen kapcsolatok, mert le kell győzni a gátlásokat.
1
Sun
2010. május 4. 22:34
Igen azt merem állítani, hajamat fésülöm, nem az írásokat!!! Tudjátok mit? Készítsetek egy jobb és színvonalasabb oldalt, az biztosan remek lesz!
1
Sun
2010. május 4. 22:33
Igen azt merem állítani, hajamat fésülöm, nem az írásokat!!! Tudjátok mi? Készítsetek egy jobb és színvonalasabb oldalt, az biztosan remeke lesz!
Amúgy az írás, hát nem is tudom.
de ordít róla a fordítógép és az írórogfram
Életszerü volt. Az életben is ilyen vontatottaan alakulnak az ilyen kapcsolatok, mert le kell győzni a gátlásokat.