Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Köszi , várom a válaszodat (annyira imádom , amikor valaki azt gondolja magáról, hogy sokat le tett az asztalra és neki ettől több joga van, mint egy másik ember társának, akár ismeretlenül is ki jelenti, ennyire tellett. Pedig nem.)
Te nyertél! Igen én vagyok az a magáról sokat gondoló nő, akinek nem mindig fontos, hogy övé legyen az utolsó szó. Hogy miért gondolok magamról sokat? Mert én itt letettem nem is keveset az asztalra, és a nem provokálni akaró kommentekben ezt el is ismerik. És elismeri az a sok olvasó is, aki elolvasta amiket felraktam, ezt bizonyítják a számok, nem a pontszámok, hanem az olvasók száma. Te egy provokatív kérdésen kívül mit tettél már itt le? De hogy kedvezzek neked, erre írj bármit, meghagyom neked az utolsó szó jogát, arra már nem válaszolok.
Láttad a kérdőjelet is ? A kérdőjel az kérdő mondat végén lévő írásjel , a kérdést nem kell elmagyarázni. Bocsi, de Neked ennyire tellett, Te vagy az a magáról sokat gondoló nő, akinek mindig fontos, hogy az övé legyen az utolsó szó.
Sikerült, gratulálok mint írod rólam, úgyanúgy Rád is igaz, sok mindent elárul mindkét reakciód Rólad is.
Így van! Nem ismerlek, nem tudom ki vagy, miről mit gondolsz. De ez az egy hozzászólásod sok mindent elárult rólad. A válaszom, olyan volt, mint a te kérdésed. Ha majd legalább feleannyit letettél itt az oldalon, mint én, akkor újra áttekintem a hozzád állásomat. A kommentelő akkor az igazi, ha nem odalök két-három szót, hanem amit írt meg is indokolja. Enélkül komolytalan. De nem haragszom, mert szerencsére nem ismerlek.
Maga a kérdés paródia! Nem tudom, hogy a sorozatból csak ezt az egy részt olvastad, vagy többet, esetleg valamennyit. Ha egy sorozatból csak egy részt ragadsz ki, akkor abban részben sok minden érthetetlennek tűnik, mert nem ismered az előzményeket. Így még akár paródiának is tűnhet, de most újra átolvastam, és valahogy nem volt paródia íze. Az emberek különbözőek, a felfogó képességeik is. Neked ennyire tellett.
Hogy ki mit tart unalmasnak, az meglehetősen szubjektív dolog. Ez egy változatos, jól megírt sorozat, amiben mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hozzá képest a Szingli pörgés valóban unalmas.
Ha megírnád mit tartasz unalmasnak, miért tartod unalmasnak sokat segítenél nekem. Így csak egy vélemény egy olyan részről, amiben történtek még nem voltak a korábbiakban. Mivel látom, hogy te csak olvasó vagy, légy szíves írd meg részletesen a véleményed.
A bevezetőben olvasható mélytorok eszmefuttatás nem része ennek a történetnek. Azt a Törté-net szerkesztőinek írtam, és nem tudom miért tették fel ide. Jó lenne ha levennék, vagy ha nem, akkor egyértelművé tennék miről van szó. Ja, amit nekik küldtem, abban elérhető volt a videó nem úgy mint itt. Egyébként köszönöm, hogy a privát levelezésünket nyilvánosságra hozták!
Bocsi, de Neked ennyire tellett, Te vagy az a magáról sokat gondoló nő, akinek mindig fontos, hogy az övé legyen az utolsó szó.
Sikerült, gratulálok mint írod rólam, úgyanúgy Rád is igaz, sok mindent elárul mindkét reakciód Rólad is.
Várom újabb kioktatásodat, előre is köszönöm.
köszi nem is ismersz , ne bánts virág , azt sem tudod , hogy ki vagyok , miről mit gondolok és tiszteletlenség az nem írói erény !
Nincs mit rajtuk magyarázni.
Se vége, se hossza mint a Szingli pörgésnek. Nem köt le.