Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Érdekes írás. Igaza van Jake Amazingnek, ez nagyon nem Kékég. Frissebb, fiatalosabb fogalmazás. Jóval kevesebb hiba van benne, mint egy átlagos "Kékég" műben. Nem valami fordítás ez? Egyébként nekem is az a véleményem, hogy felesleges volt az anya-lánya dolgot bele venni, simán lehettek volna partnerek, szeretők, akik így dobták fel az estéjüket, akkor is működött volna a csavar.
Ámulatba ejtett! Rettenetesen tetszett a vége. Megérdemli tőlem a 10.P. (Olyan stílusban írsz mint Kékég ! Csak nem nevet változtatott?) Sok sikert kezdetnek, nagyszerű. Remélem sok ilyennel jöjjél elő.
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy felesleges volt az anya-lánya dolgot bele venni, simán lehettek volna partnerek, szeretők, akik így dobták fel az estéjüket, akkor is működött volna a csavar.
Én akkor is fenn tartom amit leírtam:
(Olyan stílusban írsz mint Kékég ! Csak nem nevet változtatott?)
Tisztelettel:
"Álmoska5"
(Olyan stílusban írsz mint Kékég ! Csak nem nevet változtatott?) Sok sikert kezdetnek, nagyszerű. Remélem sok ilyennel jöjjél elő.
"Álmoska5"