Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Egy efféle primitív történethez primitív szöveg jár. Nekem ezzel nem volt bajom, viszont az furcsa, hogy a tabletta szedése a katolikusoknál bűn, viszont a paráznaság meg nem. Módosították mostanában a tízparancsolatot? Vasárnap elmegyek templomba teológiát tanulni. Az is lehet, hogy valamit félreértettem. Hm.
Csatlakozok az előttem szólokhoz. Egyrészt tényleg nagyon primitív, másrészt tele van olyan súlyos helyesírási hibákat, amiket még egy 10 éves is észre tud venni. Esetleg megírja előre word-ben a szöveget hátha van benne valahol helyesírási hiba, vagy legrosszabb esetben rákeres néhány szóra google keresővel, hogy hogyan is kell pontosan írni. Aki még erre is sajnálja azt a plusz pár percet, az szerintem inkább tényleg adja ki szöveg nélkül.
Általában bosszantani szokott, ha egy kisregényhez nem adnak szöveget. Ebben az esetben jobb lett volna, ha nincs szöveg: A fogalmazás primitív, a helyesírás borzalmas! angel234-gyel ellentétben a rajzok sem tetszettek. Kár volt a ráfordított időért.
Aki még erre is sajnálja azt a plusz pár percet, az szerintem inkább tényleg adja ki szöveg nélkül.