Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Furcsa ízlésed van. Engem undorítanak az extrém mértékben eltúlzott mellek és nemi szervek. Ha jól láttam, ismét nem hermafroditát láthattunk, hanem shemailt, azaz női mellekkel és megjelenéssel bíró FÉRFIT. Kár volt a megtekintésre fordított időért.
Bocs, nem tudtam végig nézni, tudtam nagyon beindúlnék (rossz értelemben). Viszont tetszett a környezet. Mintha láttam vona valami hasonló berendezést egy korábbi sorozatban.
Viszont tetszett a környezet. Mintha láttam vona valami hasonló berendezést egy korábbi sorozatban.