Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Húúúú,... ez dúrván kilóg az itteni kínálatból! Gratulálok! Nálam nem öt csillag hanem még valami kupát is nyertél ezzel az írással :D (vörösborral tele)
Ugye gondolsz néha rám? Csillagfényes éjszakán, Mikor nyugszik minden szépen, csendesen, Csak a honvéd nem pihen.
Ugye hallod angyalom? (Nem nagyon.) Hozzád száll a sóhajom, Messzi, távoli széllel néked üzenem, Te leszel a kedvesem. Messzi, távoli széllel néked üzenem, Te leszel a kedvesem.
Várlak vissza, várlak én, Két karomba zárlak én. Tudom visszajössz egy nyári szépnapon, Visszavár a két karom.
Hideg téli éjszakán, A katona készen áll, Védi ezt a drága, szép magyar hazát, Sokezernyi vészen át. Védi ezt a drága, szép magyar hazát, Sokezernyi vészen át.
Kárpátia - Ugye gondolsz néha rám - YouTube
Tudom, szőrszálhasogató vagyok. "kitépett pár szálat a térdelő főnök fejéből." Ettől még 10 pontos.
Aki volt katona az tudja mi ez a vers. Ugyegondolsz három és... !!!!Ez egy két világháború közt íródott katona dal, igaz itt kicsit átírva, amit minden újoncnak, aki volt sorkatona énekelnie kellett meneteléskor, még a kilencvenes évek elején is
Szuperül írsz! Valósággal megelevenedik a sztori az olvasó lelki szemei előtt. Én speciel jobban szeretem, ha a saját, női szemszögedből írsz, mint pl. A kamionos lány című remekművedben, de természetesen erre is ment a 10 es.
Csillagfényes éjszakán,
Mikor nyugszik minden szépen, csendesen,
Csak a honvéd nem pihen.
Ugye hallod angyalom?
(Nem nagyon.)
Hozzád száll a sóhajom,
Messzi, távoli széllel néked üzenem,
Te leszel a kedvesem.
Messzi, távoli széllel néked üzenem,
Te leszel a kedvesem.
Várlak vissza, várlak én,
Két karomba zárlak én.