Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Neked az elefántormány nem hosszú meg kicsit vastag? Azért fért be, mert ez egy kitalált sztori. Ha láttál ilyen videókat, akkor azok elváltak tulozva, mint ahogy ez is.
🙂 Figyu, én itt nem filozófiai eszmecserélgetésbe akartam belemenni. Láttam már elég kamut. Ezek elég könnyen leleplezhetők. Sokszor üvölt róla, hogy protézis(Long Dong Silver és társai), plusz ha nem látni a tövét, mert nadrágban van vagy kézzel takarják, stb.. Rengeteg ilyen van. De ha beteszed a videót, akkor sokkal könnyebb megmondani, hogy az-e vagy sem.
Könnyű mondani bármire, hogy nem igaz, amikor esélyünk sincs a bizonyításra. Meg is fordíthatjuk ezt úgy, hogy rámondjuk bármire azt, hogy igaz és meg is alkottuk a fantáziát. Persze ekkor se kamuzunk, hisz a képzeletünkben valósnak tűnik, tehát lehet igaz is, meg hamis is. Így van ez az életben is. Sokszor hiszünk igaznak hamis dolgokat és nem mindig hisszük el azt, ami pedig a szemünk előtt van. Igaz tehát az, amit én annak hiszek. A maradék a te igazad. :P
Ha az igazságot bizonyítani kell, az már nem tény. A tényeknek nincs szükségük bizonygatásra, mert önmagukban igazak. De ha szerinted ez nem így van, kérlek áruld el nekem, melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Hm. Lehet, hogy nem létezik se tyúk, se tojás, mert nem bizonyítható egyik a másik nélkül. Akkor ez most kamu?
"Amúgy meg láttam egy videót, igazi emberekről, ahol a hossz kb másfélszer ekkora, a vastagság meg nagyjából ennek megfelelő volt." Szinte biztos, hogy kamu.
Hát, csak sorjában. :P Az az egy-két vigyor nem azt jelenti, hogy folyamatosan vigyorog - volt közben néha O is. Az erős az elképzelhető, hogy megfogalmazásban nem megfelelő, de maga az, hogy erős, inkább másban jó. 🙂 Ez a cicus meg - mint utolsó képekből kiderült - nem az edzéstervükben volt szereplő, hanem csak háziállatkaként. Az igazi erő máshoz kellett. És úgy tűnik volt is elegendő. 🙂 Hm. Tényleg kiakadt? De volt ellensúlya ennek, mert volt ami meg beakadt. 😀 Amúgy meg láttam egy videót, igazi emberekről, ahol a hossz kb másfélszer ekkora, a vastagság meg nagyjából ennek megfelelő volt. Dinnye cicikről meg éppen te mutattál képet... Szóval nincs ez eltúlozva! A korszakról egyéb észrevételeimet - amik egyáltalán nem teljeskörűek - lásd lentebb. :P
Visszanéztem. a 20-as képen kezdi, ez az "úgyis megbasznak, bármi is lesz" vigyor. Abszolút győztes. Viszont a befért, ahová kellett megfogalmazás kicsit erős. Ezek ősemberek, akik mint látható, még a kardfogúval nyomtak fekve, hogy kondiban maradjanak. Tehát a szopás, és főleg a lányka által prezentált mélytorkos eléggé anakronisztikus cselekmény. Különben is, kiakadt az állkapcsa, jól látható módon.
Ez nem volt hosszú. Csak picit volt vastag. De befért ahova kellett. 🙂 Szép képek, fantáziának jó is. Ha leszámítjuk, hogy az őskorban nem lehettek ennyire tiszták még közvetlenül fürdés után sem, meg hogy szőrösek voltak és az arcforma se stimmel.. . De a fantázia minden megszépít(het). 🙂 A végén a csattanó meg mindezt elfeledteti. Szerintem szépek a képek is. Az érzelmek egészen jól kivehetőek az arcokon pl.
Meg is fordíthatjuk ezt úgy, hogy rámondjuk bármire azt, hogy igaz és meg is alkottuk a fantáziát. Persze ekkor se kamuzunk, hisz a képzeletünkben valósnak tűnik, tehát lehet igaz is, meg hamis is.
Így van ez az életben is. Sokszor hiszünk igaznak hamis dolgokat és nem mindig hisszük el azt, ami pedig a szemünk előtt van. Igaz tehát az, amit én annak hiszek. A maradék a te igazad. :P
Ha az igazságot bizonyítani kell, az már nem tény. A tényeknek nincs szükségük bizonygatásra, mert önmagukban igazak. De ha szerinted ez nem így van, kérlek áruld el nekem, melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Hm. Lehet, hogy nem létezik se tyúk, se tojás, mert nem bizonyítható egyik a másik nélkül. Akkor ez most kamu?
Szinte biztos, hogy kamu.
Az az egy-két vigyor nem azt jelenti, hogy folyamatosan vigyorog - volt közben néha O is.
Az erős az elképzelhető, hogy megfogalmazásban nem megfelelő, de maga az, hogy erős, inkább másban jó. 🙂
Ez a cicus meg - mint utolsó képekből kiderült - nem az edzéstervükben volt szereplő, hanem csak háziállatkaként. Az igazi erő máshoz kellett. És úgy tűnik volt is elegendő. 🙂
Hm. Tényleg kiakadt? De volt ellensúlya ennek, mert volt ami meg beakadt. 😀
Amúgy meg láttam egy videót, igazi emberekről, ahol a hossz kb másfélszer ekkora, a vastagság meg nagyjából ennek megfelelő volt. Dinnye cicikről meg éppen te mutattál képet... Szóval nincs ez eltúlozva!
A korszakról egyéb észrevételeimet - amik egyáltalán nem teljeskörűek - lásd lentebb. :P
Szép képek, fantáziának jó is. Ha leszámítjuk, hogy az őskorban nem lehettek ennyire tiszták még közvetlenül fürdés után sem, meg hogy szőrösek voltak és az arcforma se stimmel.. . De a fantázia minden megszépít(het). 🙂
A végén a csattanó meg mindezt elfeledteti. Szerintem szépek a képek is. Az érzelmek egészen jól kivehetőek az arcokon pl.