Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elolvasva az egész történetet azt kell mondanom,hogy nagyon élvezhető volt....
1
l
laja.jl
2022. január 1. 22:10
Kár az utolsó mondatért... Esetleg utánanézhetnél az eredeti honlapon , hogy kapcsolódó történet van e a szerzőtől a forrás oldalon. Az idő telik, bármi megeshetik... Szerintem páran megköszönnék, köztük én is.
Igaz, izgalmas és sejtelmes írás, beindítja a képzeletet. … mi minden lehetne még … Nem véletlen van az elejére beírva, hogy "forrás", a végére pedig, hogy "Here ist zu Ende". Tehát tessék figyelmesebben olvasni, folytatás nincs… vagyis, a folytatás reád vár 🙂
Örülök neki, hogy - végre - megjelent. … de kapásból találtam benne elütéseket és helyesírási hibákat. Jó volna egy szárnysegéd, aki szűz szemmel végigolvasná a szövegeket, mielőtt az leadásra kerülne. … ez van, bocs…
Esetleg utánanézhetnél az eredeti honlapon , hogy kapcsolódó történet van e a szerzőtől a forrás oldalon. Az idő telik, bármi megeshetik...
Szerintem páran megköszönnék, köztük én is.
Jó volna egy szárnysegéd, aki szűz szemmel végigolvasná a szövegeket, mielőtt az leadásra kerülne.
… ez van, bocs…