Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A beküldő 327 feltöltést csinált eddig. Ha mindegyiket jutalmazták 1 hónap előfizetéssel, akkor az körülbelül 28 év. Szerintem nem saját kedvtelésből csinálja? Ha neki tetszene amit csinál, ekkora mennyiségnél már rég rátért volna arra, hogy profi legyen. … monjuk szöveget rak hozzá. De - szerintem - csak smittelni tud.
Volt már olyan képregény itt, ahol gyönyörűen lapult a lány melle. Nem tudom, melyikben, de volt. szóval szerintem csak beállítás kérdése. Mondjuk nyilván nem a beküldő készíti a képregényt, tehát félig megadom az igazat neked. Másik fele, hogy nekem ettől még tetszik némelyik. Amit utálok, mikor egy-egy testrész műanyagnak hat. De ez van, csupa megalkuvás ez a szórakozási forma.
Rengeteg probléma van a 3d-vel. Abszolut nem életszerűek az idomok, nem hat rájuk a gravitáció. Szerintem abba lehetne fejezni az ilyen képsorozatokat, ennek soha nem érnek a végére.
A 68-69 képen elkeserítő, hogy annyira kemények a mellei a csajnak, hogy nem is éri el az asztalt a mellkasa és a hasa. Nem rossz képsorozat. Kicsit egysíkú, de hát a szex ritkán változatos. Vágy-kielégülés/vágy-kielégületlenség. Nincs több lehetőség. Yozsika, ha megcsinálod a szövegbuborékot, írok szöveget a képregényeidhez.
Szerintem nem saját kedvtelésből csinálja?
Ha neki tetszene amit csinál, ekkora mennyiségnél már rég rátért volna arra, hogy profi legyen. … monjuk szöveget rak hozzá. De - szerintem - csak smittelni tud.
Szerintem abba lehetne fejezni az ilyen képsorozatokat, ennek soha nem érnek a végére.
Nem rossz képsorozat. Kicsit egysíkú, de hát a szex ritkán változatos. Vágy-kielégülés/vágy-kielégületlenség. Nincs több lehetőség.
Yozsika, ha megcsinálod a szövegbuborékot, írok szöveget a képregényeidhez.