Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
1 Alice belép a liftbe: jónapot. 2 hova mentek? Buzioid fiú affektálva: az emírhez a 625-re. Fehér csaj: nyolcas 3 Alice gondolkodik: ez a srác dögös, de tuti, hogy meleg. meg sem fogta a seggem. 4 baszki, mi ez! 5 langyóka: megállt a lift, bentragadtunk. nincs vizünk és élelem. meg kell enni egymást, ha nem jön a mentés. fehér csaj: milyen marhaságokat hordasz itt össze? 6 Alice a gombokhoz lép: nyugalom, hívjuk a liftes szolgálatot, bejelentjük a hibát és addig mesélünk egymásnak az életünkről. 7 Alice gondolkodik: nagyon unalmas így, senkivel semmi nem történt, muszáj valami szórakozást találni, arra a két órára, amire a mentést ígérték. 8 Alice: figyi szöszi. nagyon csipázom a cicedet, megengednéd, hogy nívós szórakozás és időtöltés reményében a számba vegyem valamelyiket? fehér csaj: ah, simán, végre egy konstruktív gondolat - sértetten néz a langyókára, mert az nem próbálkozott be. 9 Alice: isteni dudák, el tudnám játszani rajta a skót nemzeti himnuszt... 10 és milyen forró a pinád! 11 langyóka: milyen tüzes puncik! egészen megkívántam valami újat... lehet, hogy elkárhozom, de én most kiverem erre a két leszbi szukára. 12 ... 13 langyóka elkapja a magasabb nőt: jaj, nem bírom, fordított coming out, mostantól heteró vagyok! add a cicidet, te istennő! 14 ... stb.
2 hova mentek?
Buzioid fiú affektálva: az emírhez a 625-re.
Fehér csaj: nyolcas
3 Alice gondolkodik: ez a srác dögös, de tuti, hogy meleg. meg sem fogta a seggem.
4 baszki, mi ez!
5 langyóka: megállt a lift, bentragadtunk. nincs vizünk és élelem. meg kell enni egymást, ha nem jön a mentés.
fehér csaj: milyen marhaságokat hordasz itt össze?
6 Alice a gombokhoz lép: nyugalom, hívjuk a liftes szolgálatot, bejelentjük a hibát és addig mesélünk egymásnak az életünkről.
7 Alice gondolkodik: nagyon unalmas így, senkivel semmi nem történt, muszáj valami szórakozást találni, arra a két órára, amire a mentést ígérték.
8 Alice: figyi szöszi. nagyon csipázom a cicedet, megengednéd, hogy nívós szórakozás és időtöltés reményében a számba vegyem valamelyiket?
fehér csaj: ah, simán, végre egy konstruktív gondolat - sértetten néz a langyókára, mert az nem próbálkozott be.
9 Alice: isteni dudák, el tudnám játszani rajta a skót nemzeti himnuszt...
10 és milyen forró a pinád!
11 langyóka: milyen tüzes puncik! egészen megkívántam valami újat... lehet, hogy elkárhozom, de én most kiverem erre a két leszbi szukára.
12 ...
13 langyóka elkapja a magasabb nőt: jaj, nem bírom, fordított coming out, mostantól heteró vagyok! add a cicidet, te istennő!
14 ... stb.
Ennyi lett volna.