Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
ez egy játékból van kedvenc netes játékom de még nincs szex a címe :a the wife and mother Ez a két karakter pont Sopie aki tanárnő és anya róla szól a story és a srác Sam a szomszéd srác
1
l
laja.jl
2021. október 3. 13:24
Számomra nem történet, mégcsak képregény sem. Továbbra sem tetszik a "kategória".
Legyünk őszinték, ez fantázia, így nincs miről beszélgetni közben. De a vége nem tetszik, mert az érdekelt volna, hogy a valóságba visszarándulva, álló farokkal, vagy foltos nadrággal hogy néz rá a tanerő? Az megért volna egy lépet még.
Sajnálom, nekem a következők tűntek fel: • Az osztályteremben 2 falióra van. Egy a tábla közepénél, és egy jobbra fent. Mindkettő áll, gondoltam azért van 2-re szökség, hogy az egyik mindig működjön. 21:07:35 és 21:40:37. Azért gondolom, hogy nyári este van, mert az árnyékok hosszúak, és az ég színe olyan lemenős. • Eltüntek a dolgozatok, amelyek először a tanáriasztalon, később jobbra tőle a két kisebb könyv között volt. És ha én leraknék egy ilyen köteg papirt, biztos elcsúszna a teteje. (de ezt hagyjuk) • A tanárnéni dögös. Viszont nem tudom elképzelni még egy amerikai suliba sem, hogy ilyen egyszál ruhában dolgozzon valaki, be se engednék a suliba. • Kezdtem bízni abban, hogy ahogy a néni dögös, úgy végig megtartják ezt a realizmust, de újra - ha nem is olyan intenzíven -, de előkerült az elefántormány, amit még egy néni sem várna el egy érettségiző diáktól. Ráadásul a történet során hol hosszú, hol vastag eres. • Ha a 34-es képnél a néni hanyadt esik, mert elcsúszik, vagy elbillen a szék, érdekes befejezése lett volna a történetnek. • Ilyen nagy lobonc kezelése egész problémás. A puncinál átvágták a problémát, hogy borotvált. De a fején ez nem volt lehetséges. Jól kezelte a helyzetet az alkotó, csak egyre nem ügyelt, hogy a gravitáció ha az asztalon fekszik, lehúzná a haját és nem az ajtó felé állna. És a végére varázsütésre, a sérója helyre állt, kicsit ziláltabra számítottam volna.
Összességében yozsika69 helyében ezt a plágiumot be se vállaltam volna.
the wife and mother
ott a fiával Dylan van Sophie
Ugyesen rajzol … 🙂 És ha a 'pixil' is jóváhagyja, akkor nem plágium.
• Az osztályteremben 2 falióra van. Egy a tábla közepénél, és egy jobbra fent. Mindkettő áll, gondoltam azért van 2-re szökség, hogy az egyik mindig működjön. 21:07:35 és 21:40:37. Azért gondolom, hogy nyári este van, mert az árnyékok hosszúak, és az ég színe olyan lemenős.
• Eltüntek a dolgozatok, amelyek először a tanáriasztalon, később jobbra tőle a két kisebb könyv között volt. És ha én leraknék egy ilyen köteg papirt, biztos elcsúszna a teteje. (de ezt hagyjuk)
• A tanárnéni dögös. Viszont nem tudom elképzelni még egy amerikai suliba sem, hogy ilyen egyszál ruhában dolgozzon valaki, be se engednék a suliba.
• Kezdtem bízni abban, hogy ahogy a néni dögös, úgy végig megtartják ezt a realizmust, de újra - ha nem is olyan intenzíven -, de előkerült az elefántormány, amit még egy néni sem várna el egy érettségiző diáktól. Ráadásul a történet során hol hosszú, hol vastag eres.
• Ha a 34-es képnél a néni hanyadt esik, mert elcsúszik, vagy elbillen a szék, érdekes befejezése lett volna a történetnek.
• Ilyen nagy lobonc kezelése egész problémás. A puncinál átvágták a problémát, hogy borotvált. De a fején ez nem volt lehetséges. Jól kezelte a helyzetet az alkotó, csak egyre nem ügyelt, hogy a gravitáció ha az asztalon fekszik, lehúzná a haját és nem az ajtó felé állna. És a végére varázsütésre, a sérója helyre állt, kicsit ziláltabra számítottam volna.
Összességében yozsika69 helyében ezt a plágiumot be se vállaltam volna.