Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Könnyű eltéveszteni a fordítást: Te is tudod, hogy az angol nyelvben (és a németben is) nincs külön szó a húg és a nővér, illetve az öcs és a báty fogalmára, csak a sister és a brother szavak.
Szerettem volna, ha a képet beillesztik, ugyanis emlékszem erre a sorozatra. Jockey Ewing (Larry Hagman) volt a katona, és Jeannie (Barbara Eden)=inherit. És tényleg, amíg néztem, angem is bosszantott, hogy hogyan lehetséges, hogy ilyen hülye legyen egy szellem, de jól nézett ki.
1
b
berher
2021. október 2. 20:30
Nekem tetszik! Izgató a szituáció. Remélem lesz folytatás.
?!!
Jockey Ewing (Larry Hagman) volt a katona, és Jeannie (Barbara Eden)=inherit. És tényleg, amíg néztem, angem is bosszantott, hogy hogyan lehetséges, hogy ilyen hülye legyen egy szellem, de jól nézett ki.