Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kicsit csalódott vagyok, mert a magasabb lánytól azt vártam, hogy farka lesz. De a végére leesett, hogy ez egy testnevelés korrepetálás volt, ahol közös megegyezéssel meglett a kettes.
Bevallom, tetszett a MILF, és kicsit Walter Disney-snek tartom a tinit. A MILF szerintem a helyén volt, bár a gyakorlatokat nem értettem, amit végül le is igazolt. Érdekesség, hogy a 3D-s grafikus, nem nagyon foglalkozott a képek beállításán. Miközben mozgott az első képeken a MILF, a nadrágjának redőzöttsége nem változott. Ez akkor izgalmas, ha susogós, fényes a naci, mert ugyanúgy veti, tükrözi a fényt. Erre azért odafigyelhetett volna az alkotó. De minek is írom ide, mert jól tudjuk mindannyian, hogy yozsika69-nak, nem sok köze van ehhez a munkához. Nem értem, hogy akkor miért ne közölhetném le a "Szépasszonyok egy gazdag házban" c. regényt. Az is legalább ekkora plágium lenne mint ez, ráadásul nagyobb munka lenne betördelni. Röviden, Hajrá! Biztos nem a pontokért csinálod, (0) pont.
A MILF szerintem a helyén volt, bár a gyakorlatokat nem értettem, amit végül le is igazolt.
Érdekesség, hogy a 3D-s grafikus, nem nagyon foglalkozott a képek beállításán. Miközben mozgott az első képeken a MILF, a nadrágjának redőzöttsége nem változott. Ez akkor izgalmas, ha susogós, fényes a naci, mert ugyanúgy veti, tükrözi a fényt. Erre azért odafigyelhetett volna az alkotó.
De minek is írom ide, mert jól tudjuk mindannyian, hogy yozsika69-nak, nem sok köze van ehhez a munkához. Nem értem, hogy akkor miért ne közölhetném le a "Szépasszonyok egy gazdag házban" c. regényt. Az is legalább ekkora plágium lenne mint ez, ráadásul nagyobb munka lenne betördelni.
Röviden, Hajrá! Biztos nem a pontokért csinálod, (0) pont.