Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Látványos enteriör, de szerintem rideg, és hideg. A masszörről később derült ki, hogy férfi. Vissza kellett lapoznom, hogy mért gondoltam, hogy nem az. Nem nyafogok már azon, hogy nincs szöveg, és anélkül nincs is valójában történet… Végre nem egy "elefántorrmány"… A nönek kisebb a feje mint kellene, és a testek modellezése, felületi alacsony minőségű. A divány vörös bőrének a kidolgozása jobb, mint az ember alakoké. Az alakok, inkább mintha egy Waldisdney-ből hullottak volna ide… Nagy szemek, darézs derék, kivehetetlen ránc- vagy börmimika. Nekem nem üti meg a mércét, bár plusz pont, hogy nem elefánt. meg nem nagymell.
A masszörről később derült ki, hogy férfi. Vissza kellett lapoznom, hogy mért gondoltam, hogy nem az.
Nem nyafogok már azon, hogy nincs szöveg, és anélkül nincs is valójában történet…
Végre nem egy "elefántorrmány"…
A nönek kisebb a feje mint kellene, és a testek modellezése, felületi alacsony minőségű.
A divány vörös bőrének a kidolgozása jobb, mint az ember alakoké.
Az alakok, inkább mintha egy Waldisdney-ből hullottak volna ide… Nagy szemek, darézs derék, kivehetetlen ránc- vagy börmimika.
Nekem nem üti meg a mércét, bár plusz pont, hogy nem elefánt. meg nem nagymell.