Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A szörny kidolgozása tetszik. Szerintem nem igazi rém, csak egy nagyon-nagyon öreg déd-, vagy ükapa. Az utolsó képek is inkább ilyent sugallnak: lássák a nézők, hogy ekkora korkülönbséggel is létezik igaz szerelem és nem a pénzem, vagy a faszom mérete miatt van velem az Ágota.
A jobb kéz gyűrűsujján a köröm letörött. Vagy ha csak a mellbe mélyedt, akkor hol a vér. Persze a köröm a végén visszatér. Nincs tapasztalatom az ilyen "szürkék"-kel, de nem hiszem, hogy nekik bejönne ez a csajszi. … és most végre nem elefánormányt láttunk, de ez a szívószál se jött be nekem.
Persze a köröm a végén visszatér.
Nincs tapasztalatom az ilyen "szürkék"-kel, de nem hiszem, hogy nekik bejönne ez a csajszi.
… és most végre nem elefánormányt láttunk, de ez a szívószál se jött be nekem.