Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nekem tetszett az egész, úgy, ahogy van. Persze, igaz, hogy lehetett volna többet is kihozni belőle, sok mindent el lehet mondani, de szerintem nem az a kérdés, hogy mi nincs benne, hanem hogy mi az, ami benne van. És nekem ez így kerek, egész. Andreas6 lehet, hogy csak nagyon fiatal, vagy nagyon öreg vagy... 🙂)) Azon is elgondolkodtam, hogy fél, egy, két vagy három évvel ezelőtt ugyanerre repült volna a 10 pont. Csak hát a bőség zavara, a nagy merítési lehetőség, és hát lássuk be, egy kicsit a megszokás jóval feljebb vitte az inger küszöbünket... Béke!
Andreas6 lehet, hogy csak nagyon fiatal, vagy nagyon öreg vagy... 🙂))
Azon is elgondolkodtam, hogy fél, egy, két vagy három évvel ezelőtt ugyanerre repült volna a 10 pont. Csak hát a bőség zavara, a nagy merítési lehetőség, és hát lássuk be, egy kicsit a megszokás jóval feljebb vitte az inger küszöbünket...
Béke!
Amúgy egy jó történet a kicsit tüzes hugiról, aki tudja mit akar.