Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A szürke ötven izéje a fíling. A rajzok gyönyörűek. Írok hozzá szöveget: Lány a folyosón: úgy izgulok..., vajon mi lesz, vajon jó leszek? Kopp-kopp - senki sem szól, félve benyit az ajtón. Üres minden, kicsit ijesztő - gondolja a lány, de halad tovább az utasításai szerint. Lány meglátja a fickót: annyira édes és félelmetes. Már ettől nedves vagyok... elé áll: miért nem szól? nekem kellene? uram... Térdre! vetkőzz! megkötözlek! ha közben megcsikizlek, tilos nevetni! Lány hason morfondírozik: végtelenül szexi az a piros madzag a végtagjaimon. Kár, hogy az a ribanc húgom nem látja... szopás jelentet: annyira szép ez a dákó, igazi pallos, plasztik álom, vajon tölthető, vagy elemes? állj fel! leveszem a szatén melltartód, ilyen még nincs a gyűjteményemben és kapsz egy szájpecket is, mert túl sokat gondolkodsz! lány fejben: hátulról dug, istenem, mindjárt kész vagyok! fickó közben: vajon benne lenne egy parti dámában is utána? annyira unom, hogy mind csak a szexért van velem... fickó később: hopp, kicsúszott, kicsit megpaskolom vele, aztán tovább! még később: egy ilyen ékszer nőnek jár a seggébe egy rubin! lány: ahh, kurva jó, már másodszor megyek el, de először nem mertem mutatni, hátha könnyűvérűnek tart. később, hason az ágyon a fiú: legszívesebben kitörném a nyakad, de akkor hogy fogunk utána dámázni? következő kép fickó fejben: nem élvezek bele, még gyereket szül és oszthatom a vagyont, ha kirúgom. lány fejben: harmadik, kész vagyok... vajon itt maradhatok reggelire is? fiú, miközben kihúzza a lány seggéből a rubint: ezt visszaveszem, kell a következőnek. hangosan: szívem megvagyunk. mit szólsz egy parti dámához? tudsz dámázni? lány nyögi, hogy nmmmm. közben fejben: mi a faszt akarsz, dámát? én inkább ennék valamit most, ha levetted rólam ezt a vacakot. fiú kivezeti az ajtó elé: bocs szívem, nekem nem elég csak a tested, ég veled. lány döbbenten néz vissza: WTF!
Lány a folyosón: úgy izgulok..., vajon mi lesz, vajon jó leszek?
Kopp-kopp - senki sem szól, félve benyit az ajtón.
Üres minden, kicsit ijesztő - gondolja a lány, de halad tovább az utasításai szerint.
Lány meglátja a fickót: annyira édes és félelmetes. Már ettől nedves vagyok...
elé áll: miért nem szól? nekem kellene?
uram...
Térdre! vetkőzz! megkötözlek! ha közben megcsikizlek, tilos nevetni!
Lány hason morfondírozik: végtelenül szexi az a piros madzag a végtagjaimon. Kár, hogy az a ribanc húgom nem látja...
szopás jelentet: annyira szép ez a dákó, igazi pallos, plasztik álom, vajon tölthető, vagy elemes?
állj fel! leveszem a szatén melltartód, ilyen még nincs a gyűjteményemben és kapsz egy szájpecket is, mert túl sokat gondolkodsz!
lány fejben: hátulról dug, istenem, mindjárt kész vagyok!
fickó közben: vajon benne lenne egy parti dámában is utána? annyira unom, hogy mind csak a szexért van velem...
fickó később: hopp, kicsúszott, kicsit megpaskolom vele, aztán tovább!
még később: egy ilyen ékszer nőnek jár a seggébe egy rubin!
lány: ahh, kurva jó, már másodszor megyek el, de először nem mertem mutatni, hátha könnyűvérűnek tart.
később, hason az ágyon a fiú: legszívesebben kitörném a nyakad, de akkor hogy fogunk utána dámázni?
következő kép fickó fejben: nem élvezek bele, még gyereket szül és oszthatom a vagyont, ha kirúgom.
lány fejben: harmadik, kész vagyok... vajon itt maradhatok reggelire is?
fiú, miközben kihúzza a lány seggéből a rubint: ezt visszaveszem, kell a következőnek.
hangosan: szívem megvagyunk. mit szólsz egy parti dámához? tudsz dámázni?
lány nyögi, hogy nmmmm. közben fejben: mi a faszt akarsz, dámát? én inkább ennék valamit most, ha levetted rólam ezt a vacakot.
fiú kivezeti az ajtó elé: bocs szívem, nekem nem elég csak a tested, ég veled.
lány döbbenten néz vissza: WTF!