Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ez egy nagyon jó képregény, végigolvasva az egészet mondom ezt. Egy jól kivitelezett történetszál, a szereplők jellemének nagyon jó felépítése, a fordítás is nagyon jó. Ha ezt a képregényt lepontozzák akkor azok a 3D-s förmedvények, történet és minden nélkül pontot sem érdemelnek.
Elolvastam. Ezt nevezem képregénynek, az a szöveg nélküli, 3D-s elefántormányost én nem nevezném képregénynak. A Többiek úgy látszik lepontozták, mert én sok pontot adtam, és nem látszik.
Túúúúúdom, minden férfi disznó. … de a disznónak amolyan csavaros, no nem az észjárása. Kalandos képregény, és volt benne ez-az, mondjuk eddig csak ezt a részt láttam, és talán megérteném a történetet, ha a korábbiakat is megnézném. Ügyesen van elkészítve a fordítás, összességében tetszett.
A Többiek úgy látszik lepontozták, mert én sok pontot adtam, és nem látszik.
Kalandos képregény, és volt benne ez-az, mondjuk eddig csak ezt a részt láttam, és talán megérteném a történetet, ha a korábbiakat is megnézném.
Ügyesen van elkészítve a fordítás, összességében tetszett.