Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Képregénynek képregény. Viszont nem 3D. Talán többre becsölüm a sima képregényeket, rengeteg munka van a rajzolásával. Gyakran sokkal több történet, poén szorul ezekbe a 2D-s rajzokba, mint amit a mostanság publikálásra kerülő 3D-ekbe. Itt legalább van szöveg. A szövegről morfondírozva: értelmes magyar szöveg. Felszinesen ezt látni. Viszont a tartalom egyáltalán nem korrekt. Hogy kerül az SS Egyiptomba? Értem én a mozifilmre akar utalni… de ott nem az SS szerepelt, hanem a Gestapo. De ez meg nem a fordító hibája. Szerintem inkább ilyen képregényeket olvasnék, mintsem a 3D-s, szövegnélküli, Elefántiázisos vacakokat.
A szövegről morfondírozva: értelmes magyar szöveg. Felszinesen ezt látni.
Viszont a tartalom egyáltalán nem korrekt. Hogy kerül az SS Egyiptomba? Értem én a mozifilmre akar utalni… de ott nem az SS szerepelt, hanem a Gestapo. De ez meg nem a fordító hibája.
Szerintem inkább ilyen képregényeket olvasnék, mintsem a 3D-s, szövegnélküli, Elefántiázisos vacakokat.