Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
• A törülköző egyre kisebb a történet során, és nem attól, hogy összehajtogatták volna. • Ha én nekikezdtem volna egy ilyen masszázsnak, minimum lett volna egy kis olaj. (kötöszködésnek hangzik, de próbálja ki mindenki. Dörzsöljétek össze a tenyereteket… húúúú de jó) • Az alkotó a "mamamodell"-t cserélgeti. A fiát is cserélhetné. Vagy csak ilyen ruhában csenevész, meztelenül szuper elefántfarok van?
Összességében szekely18 helyében ezt a plágiumat be nem vállaltam volna.
• A törülköző egyre kisebb a történet során, és nem attól, hogy összehajtogatták volna.
• Ha én nekikezdtem volna egy ilyen masszázsnak, minimum lett volna egy kis olaj. (kötöszködésnek hangzik, de próbálja ki mindenki. Dörzsöljétek össze a tenyereteket… húúúú de jó)
• Az alkotó a "mamamodell"-t cserélgeti. A fiát is cserélhetné. Vagy csak ilyen ruhában csenevész, meztelenül szuper elefántfarok van?
Összességében szekely18 helyében ezt a plágiumat be nem vállaltam volna.