Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Elnézést a ha kekecnek tűnök, de volna pár kérdésem. (1) A "Behúztam anyámat!" történetben 14 volt, és megugrotta az anyját. Itt 15 és úgy nyilatkozik, hogy a nénje az első nő. Nem kerek a sztori. (2) Az elbeszélő személyének, nézőpontjának folyamatos váltása, bár találkoztam ilyesmivel mint "tükör" történet, angem mindig kizökkent, az amúgy - mondjuk meg - szép gördülékeny történetben. (3) A "napokban" elfogadott "Homofób Pedofil Törvény" kapcsán, nem tudom, hogy most mi az a korhatár, amikor "eset" van. Próbáltam elolvasni a törvényt, és rá kellett jönnöm, hogy az a kitétel "A törvény nemtudása a törvény alól nem mentesít.", igen veszélyes számomra, ugyanis nem értettem a szöveget, minden jószándékom ellenére. Ezek az emberek a parlamentben tonna szám ontják az olyan irodalmat, amelyhez egy komputerre vagy külön szakemberre van szükség, ha azt valaki meg akarja érteni. Természetesen semilyen kapcsolatba nem kívántam ezzel a történettel hozni, csak az ötlött fel bennem, hogy hogyan követhetek egy olyan törvényt, amit nem vegyok képes felfogni.
Ez bennem hasonló érzést vált ki, mint a "Kafka: Fegyenc-gyarmat". Ott se tudja a főhős, még az ítéletet sem, ha ügyesen koncentrál a hátára, akkor el tudja olvasni, mert belevésik.
Röviden tetszett a történet, sima, egyenes vonalvezetés, gondolatébresztő. Azt hiszem erre való az irodalom. Azaz számomra irodalmi ez az írás. Szeretnék minél több ilyet olvasni.
1
z
zoltan611230
2021. május 26. 05:34
Nagyon jó,egyre jobb lesz szerintem.
1
l
laja.jl
2021. május 25. 22:01
A vége ismét kicsit "kurta" lett... remélem csak a folytatás miatt!
Kedves "ittujfiu"!!!! Nagyon izgi volt "legalább öt alkalommal olvastam már" és mind az öt alkalommal elöntött alul a puncim leve!!
Nem szégyenlem kimondani, nagyon várom már az Édesanyjának segbe kúrását! Komolyan úgy néz ki, hogy "Bizse42" adta az ihletetet ezen íráshoz. =16.3029pxJézusom! Mi lesz velem , ha a saját nevemben =16.3029pxBézsét fogják =16.3029pxhátulról szétbaszni?
Hányszor fogom megnézni? Bizonyára, ha az is így fog sikerülni behozom az életemben kimaradt élvezeteim mennyiségét! Előre látom napi öt vagy a végén belehalok?? ( Szép halálom lenne, de a Menyországba felkerülés úti céljaimról, =16.3029pxerkölcsiéig le kell majd mondanom! Na und, kit érdekelné, így is én vagyok ezen oldal LEGPERVERZEBB KÚRVÁJA! NEM?? VAGY MÉGIS? Kedves Andreas6 Neked mi a véleményed rólam úgy különben is? Te ajánlottad fel az első résznél, hogy legyen "hátsókapús" megoldás is?
(1) A "Behúztam anyámat!" történetben 14 volt, és megugrotta az anyját. Itt 15 és úgy nyilatkozik, hogy a nénje az első nő. Nem kerek a sztori.
(2) Az elbeszélő személyének, nézőpontjának folyamatos váltása, bár találkoztam ilyesmivel mint "tükör" történet, angem mindig kizökkent, az amúgy - mondjuk meg - szép gördülékeny történetben.
(3) A "napokban" elfogadott "Homofób Pedofil Törvény" kapcsán, nem tudom, hogy most mi az a korhatár, amikor "eset" van. Próbáltam elolvasni a törvényt, és rá kellett jönnöm, hogy az a kitétel "A törvény nemtudása a törvény alól nem mentesít.", igen veszélyes számomra, ugyanis nem értettem a szöveget, minden jószándékom ellenére. Ezek az emberek a parlamentben tonna szám ontják az olyan irodalmat, amelyhez egy komputerre vagy külön szakemberre van szükség, ha azt valaki meg akarja érteni.
Természetesen semilyen kapcsolatba nem kívántam ezzel a történettel hozni, csak az ötlött fel bennem, hogy hogyan követhetek egy olyan törvényt, amit nem vegyok képes felfogni.
Ez bennem hasonló érzést vált ki, mint a "Kafka: Fegyenc-gyarmat". Ott se tudja a főhős, még az ítéletet sem, ha ügyesen koncentrál a hátára, akkor el tudja olvasni, mert belevésik.
Röviden tetszett a történet, sima, egyenes vonalvezetés, gondolatébresztő. Azt hiszem erre való az irodalom. Azaz számomra irodalmi ez az írás. Szeretnék minél több ilyet olvasni.
Én csak ezen oldal "VÉN NAGYPICSÁJÚ" csaját vállalom magamra!
Nem szégyenlem kimondani, nagyon várom már az Édesanyjának segbe kúrását! Komolyan úgy néz ki, hogy "Bizse42" adta az ihletetet ezen íráshoz. =16.3029pxJézusom! Mi lesz velem , ha a saját nevemben =16.3029pxBézsét fogják =16.3029pxhátulról szétbaszni?
Hányszor fogom megnézni? Bizonyára, ha az is így fog sikerülni behozom az életemben kimaradt élvezeteim mennyiségét! Előre látom napi öt vagy a végén belehalok?? ( Szép halálom lenne, de a Menyországba felkerülés úti céljaimról, =16.3029pxerkölcsiéig le kell majd mondanom!
Na und, kit érdekelné, így is én vagyok ezen oldal LEGPERVERZEBB KÚRVÁJA! NEM?? VAGY MÉGIS? Kedves Andreas6 Neked mi a véleményed rólam úgy különben is? Te ajánlottad fel az első résznél, hogy legyen "hátsókapús" megoldás is?
Üdv. Attila
"Bizse42"