Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Bizse! A kommentek amiket írsz, azok igazán motiváló hangulatúak. Szeretem és nem csak a saját írásaimnál, hanem a többi történetnél is. Sajnos kevés időm van írni, de most talán jön pár új történet. Remélem tetszeni fognak. Kellemes szórakozást kívánok!
Nagy megtiszteltetésnek veszem, hogy kijelentetted, hogy miattam "Bizse42" miatt jöttél vissza! Mivel érdemeltem ki Nálad ezt a komoly elismerést?
Igaz nagyon szerettem írásaidat és az "én nyelvezetemmel" beszélsz! Miben segíthet egy összeaszalódott Déd- Nagymama korú "öreglány" aki életében sohase űzte, de most minden tetszik neki ami Anya-fia Anya -lánya, Testvérek, Unokatestvérek, Nagyi- unokával stb. Várom megszólalásod? Üdvözlettel:
Folytatás?
"Bizse42"
miatt jöttél vissza!
Mivel érdemeltem ki Nálad ezt a komoly elismerést?
Igaz nagyon szerettem írásaidat és az "én nyelvezetemmel" beszélsz! Miben segíthet egy összeaszalódott Déd- Nagymama korú "öreglány" aki életében sohase űzte, de most minden tetszik neki ami Anya-fia Anya -lánya, Testvérek, Unokatestvérek, Nagyi- unokával stb. Várom megszólalásod?
Üdvözlettel:
"Bizse42"