Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves vakon53! Nem tudom, feltűnt-e neked, hogy a hozzászólók túlnyomó többsége írt negatív kritikát. A "fikázás" szerintem egy jó írás rosszindulatú lehúzása. Erről itt szó sincs. Az író azt kapta, amit megérdemelt, és ezen az sem változtat, hogy akad egy-két aberrált, beteg elme, akinek az ilyesmi tetszik. Szíved joga, hogy min élvezkedsz, de azért még nem kellene sértegetni a többé-kevésbé (esetleg teljesen) normális olvasókat.
Nem sértődnék meg, ha a történetet - különös tekintettel a 8. hozzászólásra - törölnétek. Az általam is tisztelt leticia_63 megérdemelné!
1
Northop
2008. december 13. 12:23
Csak azért nem nulla, mert az 1 a leggyengébb osztályzat. Szerintem jobban jár mindenki, ha nem írsz többet.
1
Andreas
2008. december 13. 08:35
Még annyit: pofátlanság volt ezt a nevet választani, amely majdnem azonos az egyik olyan írónő nevével, aki - veled ellentétben - színvonalas, szórakoztató, igényes írásokat küld be.
1
Andreas
2008. december 13. 08:30
Ha tényleg megtörténne ez az írókámmal, talán leszokna arról, hogy ilyesmiket írjon.
1
wwwalaki
2008. december 12. 23:30
Ne adj neki ilyen ötleteket, mert még képes és tényleg megírja!
1
Ubesz
2008. december 12. 19:41
huh hát ez elég rosz :D Elsőre jöhetett volna egy póni , egy kutya már tök snassz. :D Vagy lehetett volna szendvics 2 pasival miközben egy dándogot szopkod.
1
béla
2008. december 12. 17:02
ha neked ez a történet hetero akkor nanán még bébi! Ez animal vagy SM.
Nem sértődnék meg, ha a történetet - különös tekintettel a 8. hozzászólásra - törölnétek. Az általam is tisztelt leticia_63 megérdemelné!
Elsőre jöhetett volna egy póni , egy kutya már tök snassz. :D
Vagy lehetett volna szendvics 2 pasival miközben egy dándogot szopkod.
Ez animal vagy SM.
Inkább ne! Amúgy is rossz a kategória!