Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Húúúú, Most olvastam, életem leghosszabb mondatát. Nem semmi.
1
Mustaf
2008. december 27. 22:27
A helyesírás tényleg szörnyű,de maga a történet nagyon ott van.Jár a 10 pont,folytatást!!!:D
1
K.O.
2008. október 23. 00:38
Folytatást!!! Kár hogy ilyen kevés családi van :D
1
gyuri0926
2008. október 9. 07:29
A dugás anyával sokkal nagyobb élvezet , ezt le kell írni részletesen , én csináltam anyámmal több mint 10 évig tudom .
1
sanyi 54
2008. október 8. 21:33
Régen fiatal koromban én is renszeresen keféltem az Anyámmal, aztán negyven éves koromban ujra felfedeztük egymást.
1
and
2008. szeptember 26. 12:39
Basszus, ha azt látom hogy új az ujj helyett azért összezavarodom. Szóval aki sokat olvas, az nagyon megérzi ezeket a problémákat hogy a vesszőkről a rengeteg ésről ne is beszéljek.
1
sihupapa
2008. szeptember 25. 02:42
Aki a helyesirásra öszpontosit az menjen lektornak.
1
Sasha
2008. szeptember 9. 09:53
A sztori tetszik, írhatsz még. A helyesírás valóban siralmas, az én Word-öm egy sor hibát talált benne. Egyébként reklamáltam már az oldal kezelőjénél e-mailben az ilyen helyesírások miatt, azt írta vissza:idemásolom: "Sajnos a történeteket mind végigjavítani írtózatos feladat lenne, amit tudunk elvégzünk, ilyen például a tördelések javítása, a központozás rendbeszedése (pont, vessző után szóköz, elötte nem, maximum 3 pont egymás után, stb-stb.), de hogy az összes történeten kézi erővel végigmenjünk és minden elírást, vessző-hiányt, hasonlót kijavítsunk,arra sajnos nincs elég energiánk. :(" Hát ha az összeset nem is, de az éppen felkerülő napi 2-3 történetet egy FIZETŐS oldalon kellene.
Hát ha az összeset nem is, de az éppen felkerülő napi 2-3 történetet egy FIZETŐS oldalon kellene.