Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Laposnak tűnt a sztori.bocs pedig ezen az oldalon tök sok jó sztori van.7-et azért meg ér
1
Liza
2008. augusztus 24. 19:37
kúúúúrvajó:D járjon így mindenki.bár szerintem én nem tudnék hozzájukérni...
1
bdsm sub
2008. augusztus 21. 22:06
Én azt gondolom hogy nagyon megérdemelték a fiúk.Mint lány tudom.De nagyon kiváncsi lennék hogy hogyan taláták meg őket??Mondjuk az eggyik takarító nő másnap este????ÉS a fiúk könyörögtek neki hogy elégítse ki őket.MIre a csaj kielégítette őket.De nem ketözte el hanem felkuldött két férfit hogy röhögjenek rajta!!AZtán elengedték őke tés megmondták hogyha elmondják bárkinek 3 napig fognak feküdni duzzadó farokkal.
1
Hatsepszut
2008. augusztus 21. 11:34
Nem, mert akkor férfinak érezhették volna magukat.
1
Andreas
2008. augusztus 20. 08:01
Nem mondom, hogy nem érdemelték meg a leckét, de ha már elfogadtad tőlük az élvezetet, esetleg engedhetted volna a végén elmenni őket. Elég ciki lett volna számukra, ha ott találnak rájuk lekötözve, tetőtől talpig ragacsosan a saját nedveiktől... Mi a véleményed?
1
T
2008. augusztus 19. 00:31
Mi oka lehet, hogy ha az egyiket tökön rúgják a másiknak fáj? Zoli és Dénes ikrek?! Férfiszolidaritás?!
járjon így mindenki.bár szerintem én nem tudnék hozzájukérni...
tökön rúgják a másiknak fáj?
Zoli és Dénes ikrek?! Férfiszolidaritás?!