Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Feancba! Utálok főzni ez kilőve. Ő minek a tűsarkú? Te medvét tartasz az ágyban? Szeretem, ha a férfi picit szőrös, de ha már belekel a markolni a szőrös mellkasába. Az nem jön be. Meg a reggeli recept sem jött be. 8 pont
Hát te komplett hüje vagy Pavlov! Hi-hi-hi! Úgy értem, hogy szerintem Te vagy az egyik legnormálisabb ember a földön! A párod meg az egyik legszerencsésebb! Minden jót! Köszi, üdv!
Ő minek a tűsarkú? Te medvét tartasz az ágyban? Szeretem, ha a férfi picit szőrös, de ha már belekel a markolni a szőrös mellkasába. Az nem jön be. Meg a reggeli recept sem jött be.
8 pont