Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nekem a homoszexuális vonal nem tetszik. Félre ne értsd, nem az emberekkel van bajom, csak nem szeretem, ahogy pl. a brokkolit sem szeretem, már a szagától rosszul vagyok. 🙂
A többi meg... Hát filmekben sem az átlagember szerepel, hanem Bruce Willis megy előre azután, hogy átgyalogolt üvegfalakon, meglőtték, leesett innen-onnan, stb. Felnőttfilmekben sem az átlag 15-16 centis farkú elhízott középkorú férfiak dugnak átlagos háziasszonyokat, hanem a dögös 20 éves főnökasszonyt dönti meg a 3 perce "megismert" kockahasú gázszerelő. 🙂
Én (ahogy már mondtam is) ezért szeretem a "rajzosabb" grafikákat, ott jobban el tudok szakadni a valóságtól, jobban élvezem a rajzolt, valamilyen szempontból eltúlzott fantáziát. 🙂
A ma este 20-ig beérkező szavazatok döntenek. Ha a szavazatok egyszerű többsége nemet mond, szólok a torte-net.hu csapatának, hogy ne tegyék fel. Ugyanis már a folytatások is fel vannak töltve.
A többi meg... Hát filmekben sem az átlagember szerepel, hanem Bruce Willis megy előre azután, hogy átgyalogolt üvegfalakon, meglőtték, leesett innen-onnan, stb.
Felnőttfilmekben sem az átlag 15-16 centis farkú elhízott középkorú férfiak dugnak átlagos háziasszonyokat, hanem a dögös 20 éves főnökasszonyt dönti meg a 3 perce "megismert" kockahasú gázszerelő. 🙂
Én (ahogy már mondtam is) ezért szeretem a "rajzosabb" grafikákat, ott jobban el tudok szakadni a valóságtól, jobban élvezem a rajzolt, valamilyen szempontból eltúlzott fantáziát. 🙂