Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nem hiszek a szememnek? Lenne egy olyan új társam, kinek szintén "lenn" tud nedvesedni és rendelkezik az enyiméhe hasonló, gyönyöröket nyújtó, "berendezése???
Isten hozott ide közénk, még nem olvastam neved, talán új vendég vagy??? Legyél Te is szókimondó! Itt mindenki a szex "élményének hiányát kíványja" keresni. Iformálódj?Én ezen történetek közül, az Anya-fia témákat szeretem nagyon. S főleg olyat amit utoljára az Adjunktusnő írt /benne a "szendvics" készítéskor, lenn folyt mindenem /!!!
Örülök, hogy itt vagy újból. Nagyon várom a sorozatod folyatását!
Drága Márta! Nagyon nagyon szeretném, ha szókimondó lennél, mint én? Egyedül kell elviselnem, e sok ffi (néha semmit mondó) véleményeik lekicsinylő, lepontozó, hibákat kereső, emberkékkel. Volt előtted egy "zsuzsika" meg egy "Dollyka" nevű hölgy, kikkel szorosabb -írásbeli- kapcsolataim volt, mivel hasonló ízléseink voltak. Még mindig a hátam borsozik, ha vissza gondolok, a Te általad írt: "Ezt akartad Anya? " sorozatában írtak történéseire.
Remélni merem csupán, hogy e vírus visszatérése adta többlet munka, NEM veszi el kedvedet, az elkezdett "Születésnap" részletesebb kidolgozása kárára???
Isten hozott ide közénk, még nem olvastam neved, talán új vendég vagy???
Legyél Te is szókimondó! Itt mindenki a szex "élményének hiányát kíványja" keresni. Iformálódj?Én ezen történetek közül, az Anya-fia témákat szeretem nagyon. S főleg olyat amit utoljára az Adjunktusnő írt /benne a "szendvics" készítéskor, lenn folyt mindenem /!!!
Drága Márta!
Nagyon nagyon szeretném, ha szókimondó lennél, mint én? Egyedül kell elviselnem, e sok ffi (néha semmit mondó) véleményeik lekicsinylő, lepontozó, hibákat kereső, emberkékkel. Volt előtted egy "zsuzsika" meg egy "Dollyka" nevű hölgy, kikkel szorosabb -írásbeli- kapcsolataim volt, mivel hasonló ízléseink voltak. Még mindig a hátam borsozik, ha vissza gondolok, a Te általad írt: "Ezt akartad Anya? " sorozatában írtak történéseire.
Remélni merem csupán, hogy e vírus visszatérése adta többlet munka, NEM veszi el kedvedet, az elkezdett "Születésnap" részletesebb kidolgozása kárára???
Női érzékkel Istenien játszottam "magammal" ott lenn.... nekem is voltak összehúzódásaim és remegéseim....