Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nem tetszett, különösen a felelőtlenség miatt, ami a terhességet illeti
1
a
A57L
2013. augusztus 11. 06:24
Elmegy.
1
L
Laimward
2013. április 3. 15:11
nagyon jó lett
1
K
Kaszkadör
2012. február 24. 15:52
Jó sorozat volt😀
1
popocici
2009. november 6. 10:15
Szerintem meg nem jó ellenben kifejezetten undorító!
1
sarmos
2009. november 6. 06:29
jo
1
arkangyal
2009. június 14. 14:22
Szerintem nagyon jó ha kitalált ha nem. A lényeg hogy szórakoztató. Ha lehet foltani akkór mihamarabb tedd.
Andreas -Nem tőrvényszerű a születési rendellenesség csak nagy rá az esély.Fontos hogy az utódnak már kivülállótól legyen családja.
1
sihupapa
2008. szeptember 30. 23:50
amint az elejé igértem meg probálom leirni a véleményem aranyos,kedves,érdekes,a 9.-ik rész felháboritó. de az egész megéri az előfizetést. kérlek "ede" folytasd.
1
Andreas
2008. augusztus 31. 14:06
Azért elgondolkodom rajta, vajon milyen rendellenességgel fog megszületni az a szerencsétlen gyerek, ugyanis nagy esélye van rá.
1
Nóra
2008. február 11. 18:59
Ha kitalált, kitalált, elvégre senki nem vár igazolást a történetek mellé... Nekem tetszenek Ede történetei, ezzel is csak az a gond, hogy rövid!
Andreas -Nem tőrvényszerű a születési rendellenesség csak nagy rá az esély.Fontos hogy az utódnak már kivülállótól legyen családja.
aranyos,kedves,érdekes,a 9.-ik rész felháboritó. de az
egész megéri az előfizetést. kérlek "ede" folytasd.