Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A helyesírás tényleg magasan az oldal átlaga felett van, de következetesen különírja az igekötőket a hozzájuk tartozó igéktől. Az írás egyébként tökéletes!
Véletlenül hozzáértem a "Mehet" gombra, de most folytatom ahol megszakadtam:
/: Drágám! Őrizzél meg barátsággal a szívedbe, a sok közös élvezetek érzéseivel együtt! Külvilágból nem jó hírek kerülgetnek. Nem félek, ami jönni fog abba beletörődtem. Életem legszebb élményeim, itt éltem át ezen oldalak élményeitől. Természetesen csupán vizuálisan, nem a valóságba. Te voltál az aki megértett! Olaszországi események tudatában nálunk is nagyon gyorsan fog terjedni e betegség és szedni fogja áldozatait. IGÉREM NEKED ÍROK MIG BIROK és természetesen a előfizetés nem akadály . Férjem nagyon beteg... Ha ez vírus Őt is elkapja, én is úgy járhatok, mint az ismert magyar beteg felesége ott fenn Pesten.! Erre értettem az eltünésem okát, ha bekövetkezne.. :/
Drága "kiváncsifancsi"! Az írásodra figyeltem fel s kezdtem igazából kíváncsi lenni (most nem téged akarlak bántani, sőt nagy is tetszel ..) és elolvastam. Mérges voltam magamra, hogy nem vettem észre korábban e történetet. FELIZGULTAM NAGYON MAGAS SZINTRE, de amikor már a doktornőnek fájt, nagyon megijedtem... Olyan hosszú ideig voltam eszméletlenül - máshol - ,hogy arra sem emlékszem mitől,illetve miktől, lettem lenn nedves. Pedig most "tea" sem volt kis bögrécskémben a kezem ügyében!
/: Drágám! Őrizzél meg barátsággal és sok közös élvezetek érzésével együtt!
Remélem olvasunk még az írótól, régen jelentkezett. Remélem csak alapanyagot gyűjt...
/: Drágám! Őrizzél meg barátsággal a szívedbe, a sok közös élvezetek érzéseivel együtt! Külvilágból nem jó hírek kerülgetnek. Nem félek, ami jönni fog abba beletörődtem. Életem legszebb élményeim, itt éltem át ezen oldalak élményeitől. Természetesen csupán vizuálisan, nem a valóságba. Te voltál az aki megértett! Olaszországi események tudatában nálunk is nagyon gyorsan fog terjedni e betegség és szedni fogja áldozatait. IGÉREM NEKED ÍROK MIG BIROK és természetesen a előfizetés nem akadály . Férjem nagyon beteg... Ha ez vírus Őt is elkapja, én is úgy járhatok, mint az ismert magyar beteg felesége ott fenn Pesten.! Erre értettem az eltünésem okát, ha bekövetkezne.. :/
/: Drágám! Őrizzél meg barátsággal és sok közös élvezetek érzésével együtt!
örülök, hogy olvashattam