Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Mint a kígyóé, kétágú és kék a nyelve. Így már érthető, hogy a farka se emberi. Kár érte, pedig a csaj tetszett. Arányos volt, kár hogy ilyen kategórizálhatlan a szüleje.
Nem tudom, nem értek hozzá, hogy értékeljem. Viszont felmerült bennem a következő. Mi ez? Fordítás? Akkor, hol a szöveg? Ha nem fordítás, akkor mi benne a saját? A gyűjtés? Nem hiszem. Senki nem páváskodna idegen tollakkal. Inkább gondolok arra, hogy a képek összerakása, azaz a 3D-s helyzetek összerakása és renderelése -- nem tudom így írják-e azt amire gondolok. Ha ez utóbbi, akkor nagyon-nagyon szeretném felvenni a kapcsolatot redHat-tal. Ugyanis a leány 16 éves körüli. Nagyon ott van, nagyon el van találva. Szeretnék készíteni magamnak jeleneteket, hogy összerakjam képbe, hogy aztán üljek előtte, és meditáljak. Miről beszélek? A Tibeti Buddhizmusban a tankhák-on (selyem festmény) szerepelnek meditációs istenségek, meditációs istennők. A leírásban az van megadva, hogy XY dákini (tündér), aki ebben, vagy abban segít és a kora 16 év. Miért 16 év? Egyik válasz "csak", a másik, hogy 4x4 az 16. De ez már számmágia. Szóval ha tudnám, hogyan és mivel tudnék ilyen képet összerakni, saját célra (tehát olcsón), akkor boldoggá tenne.
Ha a történet (képregény) alapcélja az volt, hogy boldoggá tegyen, felkeltse az érdeklődését valakinek. Akkor a történet elérte a célját, ha én ezt meg tudnám csinálni, igaz ez nagyon feltételes.
Ebben az értelemben én megadom a 10 pontot a kivitelezésre, de nem a tartalomra, a témára, és a történetre.
Kár érte, pedig a csaj tetszett. Arányos volt, kár hogy ilyen kategórizálhatlan a szüleje.
Mi ez?
Fordítás?
Akkor, hol a szöveg?
Ha nem fordítás, akkor mi benne a saját?
A gyűjtés?
Nem hiszem. Senki nem páváskodna idegen tollakkal.
Inkább gondolok arra, hogy a képek összerakása, azaz a 3D-s helyzetek összerakása és renderelése -- nem tudom így írják-e azt amire gondolok.
Ha ez utóbbi, akkor nagyon-nagyon szeretném felvenni a kapcsolatot redHat-tal.
Ugyanis a leány 16 éves körüli. Nagyon ott van, nagyon el van találva.
Szeretnék készíteni magamnak jeleneteket, hogy összerakjam képbe, hogy aztán üljek előtte, és meditáljak.
Miről beszélek?
A Tibeti Buddhizmusban a tankhák-on (selyem festmény) szerepelnek meditációs istenségek, meditációs istennők.
A leírásban az van megadva, hogy XY dákini (tündér), aki ebben, vagy abban segít és a kora 16 év.
Miért 16 év? Egyik válasz "csak", a másik, hogy 4x4 az 16. De ez már számmágia.
Szóval ha tudnám, hogyan és mivel tudnék ilyen képet összerakni, saját célra (tehát olcsón), akkor boldoggá tenne.
Ha a történet (képregény) alapcélja az volt, hogy boldoggá tegyen, felkeltse az érdeklődését valakinek. Akkor a történet elérte a célját, ha én ezt meg tudnám csinálni, igaz ez nagyon feltételes.
Ebben az értelemben én megadom a 10 pontot a kivitelezésre, de nem a tartalomra, a témára, és a történetre.