Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Az arcok, arckifejezések, az érzelmek az arcokon sokkal jobban ki lettek dolgozva mint más hasonló képregényekben. Amin csodálkoztam, hogy nem estek orra a nők és hogy, hogyan lehet valakinek ilyen teleszkópos farkincája. Amit sajnálok, hogy nincs folytatása. Érdekes lett volna látni, ahogy beszáll az újonnan érkezett fényképész pasi. 🙂
• Szerintem az alkotónak igen elnagyolt elképzelései vannak az emberi testről, vagy sosem látott még igazán kigyúrt férfi testet. (pl. hol futnak az erek?) • Szerintem ha ilyen V alakú a test, akkor más dolgok is arányosan csökkennek a karcsuság felé, nem hinném, hogy ilyen exravagást elefántormányok nőnek ott.
Összességében hanbe5464 helyében egy ilyen plágiumot be nem vállaltam volna.
• Szerintem ha ilyen V alakú a test, akkor más dolgok is arányosan csökkennek a karcsuság felé, nem hinném, hogy ilyen exravagást elefántormányok nőnek ott.
Összességében hanbe5464 helyében egy ilyen plágiumot be nem vállaltam volna.