Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
tök jó a sztori, ezt a zacskóproblémát meg nem teljesen értem. Ha szemből lett volna, a fenekén csattog, ha hátulról, akkor meg a történetben említett helyen. Úristen, lehet hogy én rossz helyen hordom? :-)
1
Tutu
2008. február 8. 12:29
A zacskója CSAK úgy csattoghatott a szeméremdombján ha hátulról csinálta... Egy kicsit tanulmányozza többet az emberi anatómiát.
1
Pierre
2008. január 20. 11:53
A sztori remek és néhány apróbb hibától eltekintve remekül van megírva. Ilyen apróbb hibák például: ...tövig löktem belé a farkam, miközben a zacskóm a szeméremdombján csattogott. Ha hátulról kúrta Zsuzsit, akkor hogy csattoghatott a zacskója a csaj szeméremdombján? vagy ...mikor teljes hosszában befogadta a farkát... Kinek a farkát? De azért ne csüggedj, elolvasom a többi sztoridat is. 11 pont.
1
kkt5axad
2008. január 16. 17:17
Sziasztok! Bocs hogy ide írok, de hátha tud valaki segíteni. Keresem azt a story-t, amelyiket itt olvastam, de már nem találom. Asszem családi, egy apuka vette kezelésbe a lányát, volt egy fürdőszobás rész benne, ahol apuka elsírta magát. Tudja alaki a címet? Köszi.
1
kellenek
2008. január 16. 16:21
Gratulálok! Ügyesen, érzékien írsz. Foltasd tovább.
1
Tommey
2007. október 9. 19:09
Rendkívül kiválló :) 11 pont :D
1
akellla
2007. október 2. 14:09
hát, ha ezt szóról szóra mégegyszer leírod de nem a hugoddal, hanem a szomszéd lánnyal és nem családi, hanem heteroba ba rakod 5-6pont között kapna és nem a 10. hanem a 1010. helyen állna... érdemes lenne kipróbálni...
1
tapi
2007. szeptember 12. 14:57
NAAAOOONNN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
1
lang
2007. június 28. 22:33
oke
1
Hirsch Tibor
2007. június 28. 18:06
Szeretnék a srác helében, de az Ő hugával lenni
1
KKrisz79
2007. március 7. 17:19
Huuhhh... ez óriási!!! Én is akarok egy ilyen Hugit!!:-) 10 pont!
1
Freddy
2006. december 28. 19:19
kár hogy több pontot nem lehet rá adni pedig ez 100- at is érne! Ez nagyon klassz volt!!!! FOLYTATÁS!!!
1
JOE
2006. november 14. 00:46
Bravó!
Folytatást!
1
gyuri
2006. november 13. 21:16
Ez nagyon jó, tényleg klasz ha az ember a hugával baszhat.Én is imádom.
Ilyen apróbb hibák például:
...tövig löktem belé a farkam, miközben a zacskóm a szeméremdombján csattogott.
Ha hátulról kúrta Zsuzsit, akkor hogy csattoghatott a zacskója a csaj szeméremdombján?
vagy ...mikor teljes hosszában befogadta a farkát... Kinek a farkát?
De azért ne csüggedj, elolvasom a többi sztoridat is.
11 pont.
Bocs hogy ide írok, de hátha tud valaki segíteni. Keresem azt a story-t, amelyiket itt olvastam, de már nem találom. Asszem családi, egy apuka vette kezelésbe a lányát, volt egy fürdőszobás rész benne, ahol apuka elsírta magát. Tudja alaki a címet? Köszi.
Ügyesen, érzékien írsz.
Foltasd tovább.
de nem a hugoddal, hanem a szomszéd lánnyal
és nem családi, hanem heteroba ba rakod
5-6pont között kapna és nem a 10. hanem a 1010. helyen állna... érdemes lenne kipróbálni...
Folytatást!
Ez marha jó. Egyre jobban írsz.
Gratula!