Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ez nem másolás! Egy kedves ismerősöm írta, aki nincs beregisztrálva ide és nem is kimondottan erotikában utazik. Csak pusztán kíváncsiságból küldtem be az engedélyével, hogy lássa/ lássam, mennyire tetszik a nagyérdeműnek a stílusa. De a "pozitív" visszajelzések miatt inkább több írását nem publikálom. Azért nem is kellett a VIP tagság, mert nem csak a VIp tagoknak tettem elérhetővé, hanem mindenkinek. 🙂 De ha nem hiszel nekem, vagy érdekel a teljes sztori, megírom a blogcímét.
Nem tudo honnan szedted - nem is nagyon érdekel!!!! Az viszont kezd röhejessé válni, hogy egyre több másolat kerül ide - ki tudja milyen engedélyek alapján - valószínűleg kizárólag, az egyébként kétes értékű "VIP tagság" érdekében!!!