Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Két bajom van a dologgal!! Egyrészt, nem lehet jobb a fordítás, hiszen a gugli ennyit tud! Legalább átolvashattad volna! A sztori se a tiéd, hiszen loptad!!! Ha fordítás, az nem probléma, csak jelölni kell!
Tehát, nem a te ötleted, nem a te fordításod!! Bocs, de ez nálam egyes!!!
Fantáziám van , néhány saját történetem van az oldalon . Erról az a lényeg , hogy az eredeti szerző itt abbahagyta , én nem folytatom , de ez senkinek sincs megtitltva , hajrá magyarok !
Én is folytatnám szívesen. Eltudtam volna képzelni, hogy a Nagyit "szendvicsbe" rakja férje és unokája! Vagy, Anya és Nagyi egymással is játszadoztak volna stb.
Én tudnám elviselni a folytatást, s nem gúnyolódnék az "ÜK" és a családi-kripta többi lakójával sem. Itt lenne ZSUZSIKÁM, bizonyára mellém állna a véleményével.
/Megjegyzésem: Egy ember addig egészséges, testben és lélekben, amig a SZEX járja át gondolatait és a tetteit, s nem a betűk, szavak, leütésének, mikéntjein lovagolnak állandóan../
Én folytatnám.... Ez a zárás még nagyon sok lehetőséget tartogat magában...Egy jó fantáziával rendelkező ember, nagyon könnyen tudna belőle kihozni egy jó zárást
A téma jobb írót érdemelne, de legalábbis gondosabbat. A ki ilyen irományt kiad a kezéből anélkül, hogy átfésülné, az nem érdemli meg, hogy publikálhassa a "művét".
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztöség
Egyrészt, nem lehet jobb a fordítás, hiszen a gugli ennyit tud! Legalább átolvashattad volna!
A sztori se a tiéd, hiszen loptad!!! Ha fordítás, az nem probléma, csak jelölni kell!
Tehát, nem a te ötleted, nem a te fordításod!!
Bocs, de ez nálam egyes!!!
miért nem folytatod?
Köszönöm Neked...
Én tudnám elviselni a folytatást, s nem gúnyolódnék az "ÜK" és a családi-kripta többi lakójával sem. Itt lenne ZSUZSIKÁM, bizonyára mellém állna a véleményével.
/Megjegyzésem: Egy ember addig egészséges, testben és lélekben, amig a SZEX járja át gondolatait és a tetteit, s nem a betűk, szavak, leütésének, mikéntjein lovagolnak állandóan../