Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Olyan óriásit élveztem a "szendvics" laírása alatt, mintha engem dogtak volna két nagy fasszal! Női érzékkel ISTENIEN fenn jártam a "felhőkben" ! Ki merem jelentemi, hogy "ADJUNKTUSNŐ" szendvicsei után ez volt az az írás, ami a megfelelő hatást elérte nálam! Drága Baszósmilf ! Márta (Adjunktüsnő) a munkája (covi vírus) miatt nagyon elfoglat, s Te megigérted nekem, hogy folytatod az írást! Mindhárom szerzeményed nála 3x10 P, Várom jelentkezésedet, emlékszel 2020.12.20.-án l8:17 kor a "Megbaszott az aposom" nál KEDVES KATA!
Érezhető, hogy a szerző nem most ír először. Viszont az igényesség nem csak a szöveg, hanem a történet szintjén is meg kellett volna jelenjen, mert jelenleg sajnos tele van közhelyekkel.
Drága Baszósmilf ! Márta (Adjunktüsnő) a munkája (covi vírus) miatt nagyon elfoglat, s Te megigérted nekem, hogy folytatod az írást! Mindhárom szerzeményed nála 3x10 P, Várom jelentkezésedet, emlékszel 2020.12.20.-án l8:17 kor a "Megbaszott az aposom" nál KEDVES KATA!